Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

300% ΑΥΞΗΣΗ του πληθυσμού των Αντικυθήρων σε ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ!!! – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ αποβιβάστηκαν μέσα στα άγρια μεσάνυχτα…

300% ΑΥΞΗΣΗ του πληθυσμού των Αντικυθήρων σε ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ!!! – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ αποβιβάστηκαν


Police-Voice blog ➤
Οι 19 υπεργηροι κάτοικοι των Αντικυθήρων και ο νεαρός αστυνομικός του τοπικού αστυνομικού φυλακίου βρέθηκαν προ εκπλήξεων μέσα στα άγρια μεσάνυχτα, όταν χτύπησε το τηλέφωνο του προέδρου της κοινότητας του μοναδικού χωριού του νησιού.
Ήταν τα κεντρικά της πολιτικής προστασίας από την Αθήνα που τους έλεγαν ότι πλοιάριο με μεγάλο αριθμό μεταναστών είχε χάσει τη ρότα του και λόγω των θυελλωδών ανέμων είχε πέσει πάνω σε βράχια στην απομακρυσμένη περιοχή κοντά στην Παραλία Ξηροπόταμου.
Μετά από αρκετές ώρες περπάτημα και μέσα στη νύχτα, τελικά λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο αστυνομικός και μερικοί κάτοικοι που προσέτρεξαν να τον βοηθήσουν βρήκαν τους ναυαγούς. Το λιμενικό σήμερα μιλάει για «πάνω από 40», όπως εμένα η θεία μου από το νησί μου είπε ότι είναι 60 τα άτομα, κάποιοι λίγο τραυματισμένοι με γδαρσίματα, όλοι ταλαιπωρημένη από την πολυήμερη παραμονή στη θάλασσα.
Είχαν κατεύθυνση την Ιταλία, ο καιρός τους έβγαλε στην Ελλάδα.
Αυτοί λένε ότι είναι Πακιστανοί!
Ευτυχώς τώρα που κόπασαν οι άνεμοι θα πάει το πλοίο της γραμμής και θα τους μεταφέρει στη Νεάπολη Λακωνίας…
Σημείωση: Το βράδυ αυτοί οι 4 άνθρωποι πάλευαν να διασώσουν συνανθρώπους μας ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, αφού το λιμενικό όλη νύχτα δήλωνε αδυναμία μετάβασης λόγω καιρού. Και πάλι καλά οι άνθρωποι που αποβιβάσθηκαν δεν ήταν σαν αυτούς που βλέπουμε στα άλλα νησιά, τους στρατιωτικοποιημένους με τα ακριβά ρούχα και παπούτσια και το περίεργο κούρεμα. Αλλιώς τα 19 γεροντάκια θα τα είχαν φάει λάχανο!
katohika.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου