Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΣΕ ΠΕΝΘΟΣ ΠΑΛΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Αύριο το τελευταίο αντίο στην Ανθυπαστυνόμο της ΕΛ.ΑΣ. - Ήταν μόλις 37 χρονών ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ! RIP

 Αύριο το τελευταίο αντίο στην Ανθυπαστυνόμο της ΕΛ.ΑΣ. - Ήταν μόλις 37 χρονών


Police-Voice blog ➤
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Αγρίνιο η είδηση θανάτου της 37χρονης αστυνομικού (ανθυπαστυνόμου) Αγγελικής Μερμίγκη, μητέρα δύο παιδιών, η οποία υπηρετούσε στο Τμήμα Αλλοδαπών Νοτιανατολικής Αττικής και κατέληξε στο Στρατιωτικό νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν τελευταία μετά από ολιγόμηνη μάχη για τη ζωή της.
Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα στις 15.00 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου στο Πανόραμα Βούλα.

Θλίψη στο Αγρίνιο για τον θάνατο 37χρονης αστυνομικού – Μητέρα δύο παιδιών


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Αγρίνιο η είδηση θανάτου της 37χρονης αστυνομικού (ανθυπαστυνόμου) Αγγελικής Μερμίγκη, μητέρα δύο παιδιών, η οποία υπηρετούσε στο Τμήμα Αλλοδαπών Νοτιανατολικής Αττικής και κατέληξε στο Στρατιωτικό νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν τελευταία μετά από ολιγόμηνη μάχη για τη ζωή της.
 Συγκλονισμένος είναι και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής της παράταξης «Ανυπότακτο Αγρίνιο» Στέλιος Μερμίγκης καθώς η άτυχη 37χρονη ήταν ξαδέλφη του. Μάλιστα ο κ. Μερμίγκης έγραψε στο facebook: «Πολύ θανατικο γύρω μου σήμερα (χθες) έφυγε ένας δικός μου άνθρωπος μια νεα γυναίκα αφήνοντας πίσω της δυο παιδιά μικρά κουράγιο σε όλους όσους μας πονεσε αυτή η απρόσμενη απώλεια.
 Ας σκεφτούμε απλά το θείο δώρο της ζωής και ας φροντίσουμε να μην τη δηλητήριαζουμε με ανόητα πράγματα και μικρότητες. Η ζωή μια φορα μας δίνεται ας μην τη χαραμιζουμε και ας μην την ασχημιζουμε με απάνθρωπες πράξεις που απλά μας φέρνουν πιο κοντά στο θάνατο.
 Αντίο Αγγελική μας».
Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα στις 15.00 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου στο Πανόραμα Βούλα.
Πηγή: sinidisi.gr, www.tempo24.gr

POLICE-VOICE GR ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ τα συλληπητήριά μας στην οικογένειά της 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου