Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ αναγνώστη για πασίγνωστο ιατρικό κέντρο ι! «Η γυναίκα μου εργάζεται σε μια ΦΥΛΑΚΗ! Απαράδεκτες συνθήκες εργασίας…ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ κάθε εργασιακό ΝΟΜΟ»!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ αναγνώστη για πασίγνωστο ιατρικό κέντρο στο Περιστέρι!


Police-Voice blog ➤
«Αξιότιμε κ.
 καλησπέρα,
Ζητάω αυτή την στιγμή, να επέμβει το σώμα επιθεωρητών εργασίας σε όλα τα κέντρα Ιατρόπολις, καθώς, αναγκάζουν τους υπαλλήλους να πάρουνε την άδεια που δικαιούνται χωρίς πληρωμή αλλά ως μέρες εκτός εργασίας, μισθοί 400 και 500 ευρώ, δημιουργούνε ψυχολογικά προβλήματα στους υπαλλήλους τους πιέζουν διαρκώς σε όλες τις φάσεις εργασίας,  διάλειμμα δεν πραγματοποιείται μισή ώρα που προβλέπεται από τον νόμο,  νερό στο υπόγειο του Περιστεριού δεν υπάρχει, ασθενείς και υπάλληλοι  πίνουνε νερό από το μπάνιο (νιπτήρα) γιατί και πάλι θα τους πιέσουν ότι δεν κάνουνε δουλειά, μια φυλακή  για να πλουτίζει το κ@@@@@ι με τα χρυσά ρολόγια και μέτοχος στις σοκολάτες  από όσο γνωρίζω που εύχομαι ο Θεός να τον ζυγίσει για αυτό που τραβάνε οι υπάλληλοι και οι ασθενείς εκεί πέρα, εργάζεται και η γυναίκα μου μέσα στον όμιλο  και εχουν δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα στην οικογένεια μου.
Απειλούν ότι δεν θα δίνουν δώρα από το χρόνου, μπορεί και από φέτος, δεν νομίζω να έχει ψηφιστεί κάτι τέτοιο ακόμα, όμως βιάζονται να γλυτώσουν χρήμα (τα πολλά λεφτά που παίρνει ο κοσμάκης ).
Απαράδεχτες συνθήκες εργασίας.»
Αναγνώστης
ΣΧΟΛΙΟ POLICE-VOICE GR ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ !  ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ..ΕΙΧΕ ΨΥΚΤΕΣ ...
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου