Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΤΡΟΜΟΣ!!! Σχεδιάζουν πόλη-ωρολογιακή βόμβα στην καρδιά της Ευρώπης: Θα μιλούν μόνο αραβικά και θα ζουν μόνο Άραβες – Κύκλωμα τζιχάντ, ISIS, σεΐχηδες και στο βάθος η Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

ΤΡΟΜΟΣ!!! Σχεδιάζουν πόλη-ωρολογιακή βόμβα στην καρδιά της Ευρώπης: Θα μιλούν μόνο αραβικά


Police-Voice blog ➤
Οι πληροφορίες για την ύπαρξη μιας πόλης στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, που θα ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να ζουν μόνον οι Άραβες από την Μέση Ανατολή  και τα περισσότερα από τα σπίτια θα περιέχουν τρεις  ή τέσσερις  συζύγους  των πλούσιων σεΐχηδων, προκαλεί τρόμο στα χριστιανικά Βαλκάνια και την Ευρώπη.
Σαουδάραβες  «επενδυτές» από τη Μέη Ανατολή έχουν χτίσει 160 πολυτελείς οικίες  στο Tarcin κοντά στην βοσνιακή πρωτεύουσα του Σεράγεβο. Τα σπίτια τα οποία διατίθενται στο Κουβέιτ πωλούνται για £ 133.000.
Οι διαφημίσεις για τα σπίτια καλούν τους νέους από την Μέση Ανατολή να μεταβούν στην  Βοσνία «μια μουσουλμανική χώρα» προικισμένη με πανέμορφη φύση από τον Αλλάχ»!
Ένας κτηματομεσίτης δήλωσε σε τοπικά βοσνιακά ΜΜΕ: ότι «οι Σαουδάραβες ιδιοκτήτες δεν θέλουν να αναμιχθούν οι νέοι ένοικοι με τον τοπικό πληθυσμό.
Οι ντόπιοι Σέρβοι μουσουλμάνοι είναι έξω φρενών και δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση , κατανοώντας ίσως για πρώτη φορά το «βρώμικο» σχέδιο των Σεΐχηδων από τις χώρες του Κόλπου με επικεφαλής την Σαουδική Αραβία,να μετατρέψουν σε Χαλιφάτο την χώρα τους.
Το συγκρότημα περιβάλλεται από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, πόρτες και ψηλούς τοίχους και οι ντόπιοι πιστεύουν ότι είναι παράνομο για τους αλλοδαπούς (Σαουδάραβες) να αγοράσουν μέρος της χώρας και στη συνέχεια να τους αποκλείσουν την είσοδο.
Ένας Βόσνιος  φαρμακοποιός δήλωσε: «Είμαστε και εμείς μουσουλμάνοι, αλλά προσευχόμαστε  στο σπίτι μας και σε τζαμιά, και είμαστε ένα κοσμικό κράτος. Αυτοί είναι διαφορετικοί από εμάς.».
Η είδηση του αραβικού χωριού έρχεται να συνδεθεί με  τις πληροφορίες ότι μέλη του ισλαμικού Κράτους  είχαν δημιουργήσει ένα προπύργιο σε ένα γραφικό χωριό στην ηπειρωτική Ευρώπη,  όπου ο καθένας είναι «έτοιμος να ανταποκριθεί στην κλήση για τζιχάντ».
Οικόπεδα στην περιοχή Osve στην Βοσνία- Ερζεγοβίνη, έχουν αγοραστεί από μαχητές  του ISIS και οι βοσνιακές υπηρεσίες ασφαλείας εκτιμούν ότι η περιοχή αυτή χρησιμοποιείται  ήδη για την εκπαίδευση τρομοκρατών, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Κάτι ανάλογο θέλησαν να κάνουν και στην Ελλάδα οι «επενδυτές» από τις χώρες του Κόλπου με τα κατά καιρούς σχέδια για την αγορά περιοχών ανά την ελληνική επικράτεια με την μορφή επένδυσης.
Θέλουν να δημιουργήσουν «ισλαμικούς θύλακες» εντός της χώρας , στους οποίους θα απαγορεύεται η παρουσία Ελλήνων είτε Χριστιανών είτε μουσουλμάνων παρά μόνο σε βοηθητικές δουλείες και εργασίες.
Το «σατανικό σχέδιο» των Σεΐχηδων εφαρμόζεται ήδη με την χρήση πολλών ΜΚΟ που βοηθούν τους αναξιοπαθούντες και τους μετανάστες και πρόσφυγες σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Καιρός όμως είναι να «ξυπνήσουν» οι αρχές γενικώς και η ΕΕ και να κατανοήσουν το βαθύτερο σχέδιο ανθρώπων αυτών του Κόλπου οι οποίοι έχουν εμπλακεί άμεσα ( χρήμα και μαχητές) στο αιματοκύλισμα στην Συρία.
eleysis-ellinwn.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου