Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Ένα φρικτό τροχαίο σημειώθηκε Φορτηγό αποκεφάλισε πεζή στο Αιγάλεω έξω από τα Lidl...

Ένα φρικτό τροχαίο σημειώθηκε Φορτηγό αποκεφάλισε πεζή στο Αιγάλεω έξω από τα Lidl...


Police-Voice blog ➤
Ένα φρικτό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Ιερά Οδό, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος οδηγός ενός φορτηγού αποκεφάλισε μια 74χρονη γυναίκα, την ώρα που εκείνη διέσχιζε το δρόμο. Συγκεκριμένα, φορτηγό κινούμενο με κατεύθυνση από την οδό Δελφών προς την οδό Θηβών, επί της Ιεράς Οδού στο ύψος 317, παρέσυρε μια πεζή, η οποία διέσχιζε κάθετα το οδόστρωμα με κατεύθυνση από τα αριστερά προς τα δεξιά.
Ο 25χρονος Έλληνας οδηγός, δεν τραυματίστηκε, ενώ η 74χρονη γυναίκα από τη Ρωσία βρήκε φρικτό θάνατο, αφού σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αποκεφαλίστηκε!
Μάλιστα, όπως ανέφεραν άνθρωποι που έτυχε να είναι μάρτυρες στο φρικτό αυτό τροχαίο δυστύχημα, η αστυνομία αφού απέκλεισε το χώρο, διακόπτοντας την κυκλοφορία για λίγη ώρα, έκρυψε το κεφάλι της άτυχης ηλικιωμένης, με ένα χαρτοκιβώτιο προκειμένου να μη βρίσκεται σε κοινή θέα. Το άψυχο σώμα της σκεπάστηκε άμεσα με ένα σεντόνι.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Τα αίτια του τροχαίου ερευνά η Τροχαία στο Αιγάλεω.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου