Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Μαρτυρία που συγκλονίζει από Βρετανίδα: «Με κρατούσαν αιχμάλωτη ως σκλάβα του σεξ για 13 χρόνια!»

Μαρτυρία που συγκλονίζει από Βρετανίδα: «Με κρατούσαν αιχμάλωτη ως σκλάβα του σεξ για 13 χρόνια!»


Police-Voice blog ➤
Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας Βρετανίδας για τα δεκατρία εφιαλτικά χρόνια που έζησε στα χέρια του απαγωγέα της, ο οποίος την κρατούσε αιχμάλωτη βιάζοντάς τη συστηματικά, χτυπώντας την και εξαναγκάζοντάς την να πηγαίνει με άλλους άνδρες.
Η Anna Ruston έλυσε τη σιωπή της σε μια συνταρακτική συνέντευξη στην Daily Mirror, στην οποία περιέγραψε πώς το κτήνος που την απήγαγε την υπέβαλε σε μια κόλαση επί της γης, κακοποιώντας την με κάθε δυνατό τρόπο και φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να πουλήσει τα τέσσερα παιδιά που απέκτησε την περίοδο της αιχμαλωσίας της.
Η φρικτή ιστορία της Ruston έχει έντονες ομοιότητες με εκείνη της Ελίζαμπεθ Φριτζλ, η οποία πέρασε 24 χρόνια παγιδευμένη σε ένα υπόγειο όπου τη βίαζε συστηματικά ο πατέρας της. Τζόσεφ Φριτζλ.
Η Βρετανίδα, η οποία κατέγραψε την εμπειρία της σε ένα βιβλιο με τίτλο Secret Slave, αναφέρει πως όλα ξεκίνησαν όταν ήταν 15 ετών και γνώρισε έναν ταξιτζή, τον Μάλικ, ο οποίος τη πολιορκούσε ερωτικά. Κάποια στιγμή, ο νεαρός της ζήτησε να τον επισκεφθεί σπίτι του, για να γνωρίσει τους γονείς του. Εκεί όμως της επιτέθηκε με λύσσα, χτυπώντας την και αποκαλώντας τη «λευκή τσούλα».
Στη συνέχεια, ο βασανιστής της την έκλεισε σε ένα δωμάτιο, όπου τη βίασε για πρώτη φορά. Η φρικτή αυτή εμπειρία θα επαναλαμβανόταν καθημερινά για δεκατρία ολόκληρα χρόνια, κατά τα οποία η άτυχη γυναίκα θα έκανε τουλάχιστον τέσσερις απόπειρες αυτοκτονίας, έχοντας πιστέψει ότι δεν θα γλίτωνε ποτέ από τον εφιάλτη.
Οι ξυλοδαρμοί, η καθημερινή ψυχολογική κακοποίηση και οι ατέλειωτοι άνδρες που ο Μάλικ έφερνε σπίτι για να τη βιάσουν, επί πληρωμή, θα οδηγούσαν σίγουρα στην τρέλα την Βρετανίδα εάν δεν εμφανιζόταν, κατ’ ανέλπιστο τρόπο, η ευκαιρία να αποδράσει. Σε αυτό τη βοήθησε ένας επισκέπτης του σπιτιού, στον οποίο κατάφερε να περάσει κρυφά ένα σημείωμα, όπου οποίο του εξηγούσε την κατάστασή της. Μη θέλοντας και ο ίδιος να μπλέξει, δεν κάλεσε την αστυνομία, αλλά απασχόλησε τα άτομα που κατοικούσαν στο σπίτι, δίνοντάς της την ευκαιρία να το σκάσει κάποια στιγμή που είχαν αφήσει να κλειδιά πάνω στην πόρτα.
Η Ruston, η οποία ζει ελεύθερη εδώ και 16 χρόνια, δεν πήγε ποτέ να καταγγείλει τον απαγωγέα της καθώς ισχυρίζεται πως φοβάται την εκδίκηση του ίδιου ή της οικογένειάς του. Ωστόσο, θέλησε να μιλήσει μετά από τόσα χρόνια για την εμπειρία της, καθώς πιστεύει ότι η πράξη αυτή θα βοηθήσει να κλείσουν μερικά τραύματα στην ψυχή της.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου