Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΑΓΩΝΙΑ για την 15χρονη Ντανιέλα – «Θέλω να αγκαλιάσω την κόρη μου» λέει η μητέρα της! Όσα έγιναν πριν την εξαφάνιση (φωτο)

ΑΓΩΝΙΑ για την 15χρονη Ντανιέλα – «Θέλω να αγκαλιάσω την κόρη μου» λέει η μητέρα τη


Police-Voice blog ➤
Μεγάλη αγωνία επικρατεί για την εξαφάνιση της όμορφης Ντανιέλας στην Αθήνα, καθώς η μητέρα της την ψάχνει εδώ και 16 μέρες χωρίς το κορίτσι να έχει δώσει σημεία ζωής.
Η ελληνική αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρουν πως μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κανένα μήνυμα και καμιά αναφορά για το πού μπορεί να βρίσκεται η 15χρονη με καταγωγή από τη Βουλγαρία.
Τελευταία φορά που η μητέρα της μίλησε μαζί της ήταν στις 14 Δεκεμβρίου, τότε που η κοπέλα της είπε ότι σκόπευε να πάει βόλτα στην πλατεία Βικτωρίας για να συναντήσει έναν Ρουμάνο φίλο της, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω Facebook.
Η μητέρα της 15χρονης αντέδρασε έντονα καθώς της φάνηκε αδιανόητο το κοριτσάκι της να βγει βόλτα με έναν άντρα που γνώρισε μέσω Διαδικτύου. Μητέρα και κόρη τσακώθηκαν, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε την 15χρονη να φύγει από το σπίτι για να συναντήσει τον άγνωστο άντρα. Εκτοτε η νεαρή αναζητείται…
Η απελπισμένη μητέρα κάνει έκκληση σε οποιονδήποτε έχει δει το παιδί της να επικοινωνήσει αμέσως με τις Αρχές, καθώς σαν γονιός φοβάται για το χειρότερο… Μέσα από τα social media, τις Αρχές και τον Τύπο ψάχνει να βρει το παιδί της, αναρτώντας μάλιστα ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανακοινώσεις στις οποίες παρακαλά τον κόσμο να ψάξει μαζί της.
Χαρακτηριστικό ήταν το μήνυμα της, ανήμερα των Χριστουγέννων, στο λογαριασμό της στο Facebook όπου ζητούσε για δώρο την κόρη της πίσω. «Το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα θα είναι να αγκαλιάσω την κόρη μου» έγραφε χαρακτηριστικά.
Το όμορφο κορίτσι έχει μπλε μάτια και μακριά ξανθά μαλλιά, ζυγίζει περίπου 50 κιλά και έχει ύψος 1,60, ενώ όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, παντελόνι τζιν και λευκά αθλητικά παπούτσια.
Η μητέρα της με την μικρή Ντανιέλα βρίσκονται στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρονια ως οικονομικοί μετανάστες και μένουν μόνιμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Αξίζει να σημειωθεί πως το alert της εξαφάνισης του κοριτσιού έχει δημοσιοποιηθεί και σε site βαλκανικών χωρών και ιδιαίτερα στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία ενώ έχει δοθεί στη δημοσιότητα και φωτογραφία της κόρης με τον Ρουμάνο φίλο της.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου