Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ...!!! ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΟΥΛΟ ΤΟΝ 57ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΑΛΒΑΝΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...!!!

ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ...!!! ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΟΥΛΟ ΤΟΝ 57ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΑΛΒΑΝΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..


Police-Voice blog ➤
Ο 57χρονος Αλβανός παιδόφιλος έλεγε στα 12χρονα κορίτσια ότι είναι όμορφες και ότι ο ίδιος μπορεί να τις βοηθήσει να κάνουν... διεθνή καριέρα ως μοντέλα στην πασαρέλα!


Κάποια στιγμή, πολίτες είδαν τον 57χρονο να αγκαλιάζει και να φιλά στο μάγουλο μία μία τις ανυποψίαστες μαθήτριες, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν και να πάνε αμέσως στο σημείο, προκειμένου να του ζητήσουν τον λόγο!

Εκείνος προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να τον κυνηγήσουν να τον πιάσουν και με κλωτσιές και με μπουνιές να τον «ξαπλώσουν» στο οδόστρωμα όπου συνέχιζε να τρώει διάφορες μέχρι να έρθει η Αστυνομία...

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, που ήταν κοντά, πήραν σήμα από το κέντρο της Αμεσης Δράσης και έσπευσαν έξω από το γυμνάσιο, όπου και τον συνέλαβαν...

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, που διενεργεί την προανάκριση, και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΕ...!!! ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ 57ΧΡΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΕ 12ΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...!!!

ΚΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ??  ... ΚΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΠΑΙΣΑΝ ΟΙ ΠΕΙΡΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΞΥΟ ΠΡΙΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΙ ΑΥΤΟ...

Mε την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιών κατά συρροή συνελήφθη ένας 57χρονος Αλβανός από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο 57χρονος προσέγγισε έξω από σχολικό συγκρότημα της Νέας Ιωνίας πέντε δωδεκάχρονες μαθήτριες της πρώτης Γυμνασίου και προχώρησε σε άσεμνες πράξεις. Ο 57χρονος επιτέθηκε σε 12χρονα κορίτσια και χρησιμοποιώντας βία τις θώπευσε.

Μάλιστα ο ίδιος άνδρας είχε συλληφθεί να αυνανίζεται έξω από άλλο σχολείο.Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από περίοικους και διερχόμενους πολίτες, οι οποίοι ενημέρωσαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, αστυνομικοί της οποίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

 Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 57χρονος Αλβανός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. Έχουν καταρρεύσει όλα πιά. Δέν υπάρχει τίποτα πιά. Υπομονή μέχρι τίς κάλπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή