Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΘΡΙΛΕΡ...ΓΙΑΤΙ κρύβουν το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ περιεχόμενο του ALCATRAS; – Μεταφέρει ΠΟΛΕΜΙΚΟ υλικό που συνδέεται με τις τουρκικές κορβέτες! (ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

ΓΙΑΤΙ κρύβουν το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ περιεχόμενο του ALCATRAS; – Μεταφέρει ΠΟΛΕΜΙΚΟ υλικό που συνδέεται με τις τουρκικές κορβέτες! (ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)


Police-Voice blog ➤
Πολεμικό υλικό που συνδέεται με τις τουρκικές κορβέτες μεταφέρει το ALCATRAS–Γιατί διαστρεβλώνουν την αλήθεια οι Αρχές;
Άκρως περίεργη είναι τελικά η υπόθεση του τουρκικού σκάφος ALCATRAS το οποίο παραμένει στην Αμμόγλωσσα της Κω, με τις καιρικές συνθήκες να αποτελούν ακόμη εμπόδιο για την επιχείρηση αποκόλλησης του.
Ορισμένοι και από την περιοχή του νησιού, αλλά και από τις Αρχές προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν συμβαίνει κάτι το ανησυχητικό, όμως οι φωτογραφίες που θα σας δημοσιεύσουμε, αποτυπώνουν περίτρανα πως η αποστολή του τουρκικού σκάφους είναι άλλη από αυτή που μας παρουσιάζουν.
Στο σκάφος, σύμφωνα με το militaire.gr, βρίσκεται ένας οικίσκος προσωρινού συνεργείου εγκαταστάσεων, ένα container 10 ft (πιθανή αποθήκη εργαλείων) δύο απροσδιόριστα φορτία καλυμμένα με μουσαμάδες και ένας πύργος ύψους πέντε μέτρων περίπου τοποθέτησης αισθητήρων σε πολεμικό πλοίο.
Ο πύργος αυτός συνδέεται με το πρυμναίο αντιαεροπορικό πυραυλικό συστήματος τύπου RAM σε τουρκικές κορβέττες Ada class.
Οι γεννήτριες και ο γερανός που αναφέρουν οι άνδρες του Λιμενικού ανήκουν στο μόνιμο εξοπλισμό του σκάφους.
Το τουρκικό καταδυτικό πλοίο, το οποίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι Τούζλα της Τουρκίας και είχε προορισμό την Αττάλεια.
Στις 4:45 τα ξημερώματα στην περιοχή Αμμόγλωσσα, περίπου 300 μ. αριστερά από το ακρωτήριο Σκανδάρι της Κω (όπου το 1996, είχε προσαράξει η Τουρκική φρεγάτα Γιαβούζ) προσάραξε το τουρκικό φ/γ πλοίο «Αλκατράζ», τύπου σκούπα ντάιβνγκ, στο οποίο επιβαίνουν ο πλοίαρχος και πέντε άτομα πλήρωμα.
To περίεργο είναι πως οι Αρχές αποκρύπτουν την αλήθεια. Σύμφωνα πάντα με συστημική εφημερίδα, αλλά και με ανακοίνωση του λιμενικού, την επιχείρηση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης, συντόνιζε ο λιμενάρχης Κω, Κώστας Γιαλελής, από το ειδικά εξοπλισμένο σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
«Αφήσαμε τους δύο λιμενικούς σε απόσταση 10 μέτρων από το σκάφος. Εκείνοι βούτηξαν στη θάλασσα με πλήρη εξοπλισμό, έκαναν έλεγχο και όταν επέστρεψαν μας είπαν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για το πλήρωμα», αναφέρει στην εφημερίδα ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Δωδεκανήσων, Αντώνης Τρουμούλης, χειριστής του σκάφους που μαζί με ένα άλλο μέλος της ΕΟΔ μετέφεραν το κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος.
«Σε μία πρώτη προσέγγιση που κάναμε μας ζητούσαν αντλίες για να βγάλουν το νερό, ενώ μας φώναζαν ότι είναι καλά στην υγεία τους και έχουν επάρκεια σε νερό και τρόφιμα. Δεν μας είπαν αν χρειάζονται οτιδήποτε, παρότι πολλές φορές φωνάξαμε αν θέλουν κάτι», δηλώνει ο κ. Τρουμούλης.
Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, σε κάποια σημεία της πρύμνης το τουρκικό πλοίο έχει πάρει νερά σε ύψος 50 εκατοστών, ενώ έχει και ρήγματα στα πλαϊνά μέρη του, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κίνδυνος, είτε να πάρει κλίση, είτε – πολύ περισσότερο – να βυθιστεί.
Επειδή όμως υπάρχει πρόγνωση για επιδείνωση του καιρού και δυνατούς βοριάδες από σήμερα, εφόσον κριθεί απαραίτητο για την ασφάλειά του, το πλήρωμα θα απομακρυνθεί άμεσα.
Το ρεπορτάζ μάλιστα σε ένα σημείο αναφέρει πως το πλοίο δεν μετέφερε όπλα ή άλλο πολεμικό υλικό, ούτε υπήρχε άρνηση συνεργασίας από τον καπετάνιο και το πλήρωμα.
Τότε οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε τι ακριβώς είναι; Γιατί ορισμένοι θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου;
alcatras_fg3-768x525
15780782_394040974271712_2552106731902745387_n
15747651_394045664271243_7071911808094911845_n
tourkiki_fg4-768x826

alcatras_fg1-768x576

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 
Από τις πρώτες πρωινές ώρες χθες η police-voice είχε την πληροφορία…  ΓΡΑΦΑΜΕ ΧΘΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΝΤΕ  ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΤΑΚΤΟ. KΩΣ, : «ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΟΠΛΑ» ΠΡΟΣΑΡΑΞΕ ΣΤΗΝ «ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ» ΤΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΓΙΑΒΟΥΖ. ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ. ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ. ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ

ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/12/16 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΩ: ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ -ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ κλπ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου