Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Υλοποιήθηκε στα Τρίκαλα το χρέος τιμής..υπέρ Πεσόντων Αστυνομικών..ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Υλοποιήθηκε στα Τρίκαλα το χρέος τιμής..υπέρ Πεσόντων Αστυνομικών


Police-Voice blog ➤
Πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου υπέρ Πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr με μια λιτή τελετή προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομου, πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου υπέρ Πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Στο μνημείο που είναι μια μαρμάρινη στήλη δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο ή σε ονόματα Αστυνομικών, αλλά είναι γενικά για Πεσόντες Αστυνομικούς εν ώρα καθήκοντος και βρίσκεται στην πλατεία που περικλείεται από τις οδούς Απόλλωνος, Πολυκάρπου και Μαρκίνα Κλαυδίου  (έναντι παλαιών φυλακών Τρικάλων).

Μετά την Επιμνημόσυνη Δέηση, ακολούθησαν ομιλίες, τα αποκαλυπτήρια και κατάθεση στεφάνων, ενώ προτάθηκε το πρώτο Ψυχοσάββατο του κάθε έτους, να τελείται στο χώρο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως ψυχών.


Επιμνημόσυνη δέηση και αποκαλυπτήρια μνημείου υπέρ των πεσόντων αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι . Την  εκδήλωση διοργάνωσε  ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και το μνημείο βρίσκεται στην πλατεία που περικλείεται από τις οδούς Απόλλωνος, Πολυκάρπου & Μαρκίνα Κλαυδίου  (έναντι παλαιών φυλακών Τρικάλων) .


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου