Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΣΒΗΝΟΥΝ τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ! Επιχείρηση… ήθος σε οίκους ανοχής

ΣΒΗΝΟΥΝ τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ! Επιχείρηση… ήθος σε οίκους ανοχής


Police-Voice blog ➤
Με σκοπό τον εντοπισμό γυναικών που έχουν πέσει θύματα εμπορίου λευκής σαρκός, άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, πραγματοποίησαν έφοδο σε δύο οίκους ανοχής.
Η επιχείρηση έλαβε χώρα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, με αποτέλεσμα τη σύλληψη έξι γυναικών. Δύο από την Αλβανία, μία από τη Ρωσία, μία από τη Βουλγαρία, μία από τη Λευκορωσία και μία από το Καζακστάν.
Να σημειωθεί ότι οι δύο αυτοί οίκοι ανοχής, στο παρελθόν είχαν σφραγιστεί από την αστυνομία, αλλά λίγο αργότερα άρχισαν πάλι να λειτουργούν, παρά την απαγόρευση.
Ανάμεσα στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι και αυτές της διευκόλυνσης ακολασίας, καθώς και για παράβαση των νόμων περί εκδιδομένων προσώπων, περί αλλοδαπών και περί προσωπικών δεδομένων.
Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στους οίκους ανοχής, εντόπισαν και κατέσχεσαν ένα καταγραφικό μηχάνημα με δύο κάμερες καθώς και το χρηματικό ποσόν των 655 ευρώ.
Σε βάρος των γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία, και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Επίσης, η αστυνομία ενημέρωσε την αρμόδια Αρχή του Δήμου, ώστε να επανασφραγίσει τους δύο οίκους ανοχής.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου