Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ! ..Φασίστας και ρατσιστής και αυτός ?? ο Άστεγος έγραψε ότι είναι Έλληνας σε χαρτί και ζητάει λεφτά !

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ! ..Φασίστας και ρατσιστής και αυτός ο Άστεγος έγραψε ότι είναι Έλληνας σε χαρτί και ζητάει λεφτά !


Police-Voice blog ➤

Να παγώσει στους -5 βαθμους  δεν δικαιούται hot spot αυτός γιατί δούλεψε και είχε ένσημα… και φυσικά γράφει ότι είναι Έλληνας πρέπει να το πληρώσει ….Πολλοί από εσάς περνώντας από την Αριστοτέλους θα έχετε δεί σε μία γωνιά τον Γιάννη, ο φίλος μας λοιπόν ήταν κάτοικος Σταυρούπολης και πρώην οικοδόμος, καμία σχέση με Βούλγαρους και τα διαυτα, αξιοπρεπεστατος χωρίς να ενοχλεί κανέναν στο τζάμι του αυτοκινήτου.

Φυσικά αυτός ο ρατσιστής που όταν πάει σε κανέναν κεντρικό δρόμο να πιάσει μία γωνιά ή όταν ψάχνει κεντρικούς κάδους για να βρεί αποφάγια να βάλει κάτι στο στόμα του τρώει ξύλο από τις συμμορίες των Βουλγάρων και των Γύφτων.
Για κάποιους αριστερούλιδες ψευτοαλληλέγγυους αυτός ο άνθρωπος είναι ρατσιστής και φασίστας γιατί έγραψε στο χαρτί του ότι είναι Έλληνας και ότι δεν θέλει να είναι μέσα στους -5 χωρίς φαΐ και θέρμανση. Αλλά βλέπεις “Κομμουνιστική Ελλάδα” Δεν έχει γι αυτόν ένα hot spot.

Πηγή ➤http://beteranizhta.blogspot.gr/...http://scoops.gr/

4 σχόλια:

  1. ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΛΟΔΑΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΔΩΜΑ ΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΩΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οποιος περναει απο Αριστοτέλους ας βοηθάει.Προσοχή μην δινετε σε πρεζάκια,εχει γεμίσει ο τόπος.Ντάγλα σέρνοται πρεζωμένοι και παει ο κοσμάκης και τους δίνει χρήματα...ελεος!Ειδικά στο Σύνατγμα πανεπιστημίου έχει πολλούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαιρετισμούς συν πατριώτε από τη βόρεια Αμερική!Η διάκριση προς τον Έλληνα είναι άπλα ένα μικρο παράδειγμα από την γενικοί διάκριση προς το Ευρωπαϊκό φιλώ του εξωτερικού που τα φιλανθρωπικά προγράμματα είναι μόνο για τριτοκοσμικούς. Συνωμοσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων?Απολύτως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαιρετισμούς συν πατριώτε από τη βόρεια Αμερική! Η διάκριση προς τον Έλληνα είναι άπλα ένα μικρο παράδειγμα από την γενικοί διάκριση προς το Ευρωπαϊκό φιλώ του εξωτερικού που τα φιλανθρωπικά προγράμματα είναι μόνο για τριτοκοσμικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή