Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικο ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «ΤΡΥΠΙΑ» η ασφάλεια και στο Βερολίνο! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ο μακελάρης που έριξε ΦΟΡΤΗΓΟ πάνω στο πλήθος! Αυτός είναι ο Πολωνός οδηγός που «καθάρισε» πρώτο! – Στα μαύρα η Μέρκελ! Ζάαρλαντ: «Είμαστε σε ΠΟΛΕΜΟ» (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Χριστουγεννιάτικο ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «ΤΡΥΠΙΑ» η ασφάλεια και στο Βερολίνο! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ο μακελάρης που έριξε ΦΟΡΤΗΓΟ πάνω στο πλήθος!


Police-Voice blog ➤
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
«Είμαστε σε πόλεμο!
Ο υπουργός Εσωτερικών του γερμανικού κρατιδίου Ζάαρλαντ δήλωσε σήμερα ότι η Γερμανία βρίσκεται σε πόλεμο μετά την επίθεση με φορτηγό σε κατάμεστη υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου που στοίχισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους και προκάλεσε τον τραυματισμό 48.
«Θα πρέπει να πούμε ότι βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση, παρότι ορισμένοι, που πάντα θέλουν να βλέπουν μόνο το καλό, δεν θέλουν να το δουν έτσι», δήλωσε ο υπουργός Κλάους Μπουιγιόν στον γερμανικό σταθμό SR.
Ο οδηγός του φορτηγού που σκόρπισε τον θάνατο στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου αρνείται κάθε ανάμειξη, μετέδωσε το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο N-TV, επικαλούμενο τηλεγράφημα του γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων DPA.
Ο ύποπτος ως δράστης της επίθεσης με φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου είχε προσωρινή άδεια παραμονής από τον Ιούνιο 2016, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Die Welt επικαλούμενη έκθεση της αστυνομίας.
Η έκθεση αναφέρει ακόμη ότι ο κίνδυνος από την ισλαμική τρομοκρατία στη Γερμανία εξακολουθεί να είναι υψηλός, αλλά δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απειλή.
Γερμανική πηγή ασφαλείας δήλωσε ότι ο ύποπτος ήταν ένας 23χρονος μετανάστης από το Πακιστάν, γνωστός στην αστυνομία για διάπραξη μικροαδικημάτων, αλλά οι πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητά του είναι συγκεγχυμένες.
Σοκαρισμένη για άλλη μια φορά η Ευρώπη από μια νέα τρομοκρατική επίθεση, αυτή τη φορά στην «καρδιά» της Γερμανίας, στο Βερολίνο. Σε μια επίθεση που θυμίζει εκείνη της Νίκαιας τον περασμένο Ιούλιο, άνδρας που φέρεται να είναι Πακιστανικής καταγωγής έριξε φορτηγό πάνω στο πλήθος σε χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης.
Οι μέχρι στιγμής απολογισμός είναι 12 νεκροί και τουλάχιστον 48 τραυματίες, πολλοί από τους οποίους νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γερμανικές αρχές παραδέχονται ότι ο δράστης έριξε το φορτηγό εσκεμμένα πάνω στο πλήθος, ενώ είχε σκοτώσει έναν άνδρα που βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού. Ο άνδρας αυτός είναι, κατά πάσα πιθανότητα, ο Πολωνός οδηγός του φορτηγού που μετέφερε ατσάλι στο Βερολίνο.
Ο ιδιοκτήτης της πολωνικής εταιρίας στην οποία ανήκει η νταλίκα, την οποία χρησιμοποιήσε ο Πακιστανός δράστης για την τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του οδηγού της νταλίκας και ξαδέρφου του, ο οποίος ήταν το πρώτο θύμα του μακελάρη. Τον εκτέλεσε για να του πάρει τη νταλίκα.
1482231604330269polonos_odigos2_533_355
Η γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ είχε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα με θέμα την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο με 12 νεκρούς και 48 τραυματίες, ανακοίνωσε η γερμανική κυβέρνηση.
merkel_660_440_630_355
«Ο πρόεδρος Ομπάμα διαβεβαίωσε τη γερμανίδα καγκελάριο ότι οι ΗΠΑ θα στηρίξουν τη Γερμανία στην έρευνά της», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της Μέρκελ Στέφεν Ζάιμπερτ.
Από την πλευρά του, ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε τα συλλυπητήριά του στη Γερμανία έπειτα από την επίθεση, την οποία χαρακτήρισε «σοκαριστική».
«Αυτό το έγκλημα με θύματα φιλήσυχους πολίτες είναι σοκαριστικό μέσα στον άγριο κυνισμό του», έγραψε ο Πούτιν στην καγκελάριο Μέρκελ και στον πρόεδρο της Γερμανίας Γιοάκιμ Γκάουκ, σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου.


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου