Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

MEΓΑΛΗ ΈΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ EVEREST ..ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ Η ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ... 5 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ- – ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ .ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ:.

MEΓΑΛΗ ΈΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ EVEREST


Police-Voice blog ➤ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ Η ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ-MEΓΑΛΗ ΈΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ EVEREST – 5 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ- – ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ: «ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ» – ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ (ΒΙΝΤΕΟ)
Μια γυναίκα νεκρή είναι ο τραγικός απολογισμός από την έκρηξη που σημειώθηκε σε ταχυφαγείο στην πλατεία Βικτωρίας το πρωί της Πέμπτης.
Όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική η γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από το υπόγειο του καταστήματος. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν άλλα πέντε άτομα, που είναι ελαφρύτερα τραυματισμένοι με τέσσερις να έχουν μεταφερθεί στο «Γ. Γεννηματάς» και ο πέμπτος στο 401 Στρατιωτικο Νοσοκομείο.
Τι συνέβη

eee1
eee3
eee5

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ισχυρή έκρηξη στο κατάστημα everest στη συμβολή της Χέυδεν με την 3η Σεπτεμβρίου.


Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για έκρηξη σε φιάλη προπανίου ή αερίου και σημειώθηκε στο υπόγειο όπου και βρίσκεται σχετική εγκατάσταση.
Από την έκρηξη έχει προκληθεί φωτιά. Στο σημείο έχουν σπεύσει τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής.
«Ουρλιάζουν για βοήθεια από τους ασυρμάτους οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας» ανέφερε πριν από λίγο από την ΣΚΑΙ ο αστυνομικός συντάκτης του σταθμού
bn1
bn3

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου