Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Συνελήφθησαν 4 Αλβανοί που είχαν διαρρήξει σπίτι στο Κιλκίς

Συνελήφθησαν 4 Αλβανοί που είχαν διαρρήξει σπίτι στο Κιλκίς


Police-Voice blog ➤
Αλβανοί ήταν οι δράστες της ληστείας που είχε γίνει στις 24 Νοεμβρίου του 2016 στο σπίτι ενός ζευγαριού σε περιοχή του Κιλκίς, όπως προέκυψε από την συνδυασμένη έρευνα των ανδρών της τοπικής Ασφάλειας και των συναδέλφων τους της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Από τα ευρήματα που είχαν συλλέξει οι αστυνομικοί, κατέληξαν στην ταυτοποίηση τεσσάρων αλλοδαπών ηλικίας 45, 41, 32 και 26 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος και παράβαση του νόμου περί όπλων και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς. Οι δράστες είχαν εισβάλει με καλυμμένα πρόσωπα στο σπίτι, ακινητοποίησαν το ζευγάρι με την απειλή μαχαιριού και άρπαξαν μετρητά ύψους 380 ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.
Παράλληλα, ερευνάται αν οι ίδιοι εμπλέκονται σε μια παρόμοια ληστεία που είχε γίνει την προηγούμενη ημέρα στις Μάνδρες Κιλκίς. Τότε, τέσσερις κουκουλοφόροι είχαν εισβάλει σε μια μονοκατοικία, ακινητοποίησαν χτυπώντας τους τον 73χρονο ιδιοκτήτη και την 67χρονη σύζυγό του, άρπαξαν 14.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 4.000 ευρώ και πήραν τα κλειδιά του παντοπωλείου τους από το οποίο «σήκωσαν» ποσότητες τσιγάρων και καφέδες!
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου