Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Χαμός στη Χίο: 57χρονος τα έκανε όλα στο Δημαρχείο «γης Μαδιάμ»!

Χαμός στη Χίο: 57χρονος τα έκανε όλα στο Δημαρχείο «γης Μαδιάμ»!


Police-Voice blog ➤
Η τρίτη συνεχόμενη άρνηση των υπαλλήλων της υπηρεσίας Πρασίνου του δήμου Χίου να ικανοποιήσουν το αίτημά του να… κόψουν τα δέντρα που κρύβουν τη θέα του σπιτιού του (!), έβγαλε εκτός εαυτού έναν 57χρονο δημότη ο οποίος έκανε τα γραφεία τους… «γης Μαδιάμ»!
Ο 57χρονος «πήρε φωτιά» όταν άκουσε για τρίτη φορά τους υπαλλήλους να του λένε ότι δεν μπορεί να κοπούν τα δέντρα που είναι μπροστά από το σπίτι του στην περιοχή του νοσοκομείου και να φυτευτούν… φίκοι, όπως ζητούσε! Για να τον ξεφορτωθούν, μάλιστα, του είπαν να καταθέσει αίτηση ώστε να παραπεμφθεί το θέμα στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής που θα λάβει την τελική απόφαση.
Όμως, ο οξύθυμος δημότης θεώρησε ότι τον κοροϊδεύουν και άρχισε να τα… σπάει. Κατέστρεψε μια καρέκλα και ένα τηλέφωνο και προκάλεσε ζημιές σε ένα γραφείο, πριν τον ακινητοποιήσουν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που ειδοποίησαν οι υπάλληλοι. Ο… θερμόαιμος 57χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου, που του άσκησε δίωξη για πρόκληση διακεκριμένων φθορών.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου