Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Δείτε ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά λόγω καιρικών φαινομένων σημερα στην Αττική

Δείτε ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά λόγω καιρικών φαινομένων σημερα στην Αττική


Police-Voice blog ➤
Τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά στην Αττική
Συνεχείς είναι οι ανακοινώσεις των δήμων της Αττικής για τη λειτουργία των σχολείων αύριο. Έως τώρα, έχει ανακοινωθεί ότι θα δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στις παρακάτω περιοχές:
Αναλυτικά, λόγω του χιονιά, της πολύ χαμηλής θερμοκρασίας αλλά και του παγετού δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Αθηναίων, λόγω της χιονόπτωσης που επικρατεί στην Αθήνα και των προβλέψεων για παγετό τις πρωινές ώρες.
Ο δήμος Αθηναίων με ανακοίνωσή του ζητεί από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, στις απολύτως αναγκαίες, λόγω του πάγου που αναμένεται να σχηματιστεί σε πεζοδρόμια της πόλης.
Επίσης τονίζει ότι ο μηχανισμός του δήμου, είναι σε ετοιμότητα για την προστασία των άστεγων συμπολιτών μας και συνεργεία του επιχειρούν με ρίψη αλατιού, προκειμένου να μείνουν ανοιχτές οι προσβάσεις στα νοσοκομεία.
Στην ευρύτερη Αττική κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Δροσιά, Στάματα, Βαρνάβα, Καπανδρίτι, Νέα Μάκρη, Θρακομακεδόνες, Ωρωπό, Βύρωνα, Πολυδενδρι, Κάλαμο, Μαλακάσα, Αυλώνα και Μαραθώνα, Αγίου Στεφάνου, Άνοιξης, Διονύσου, Κρυονερίου, Ροδόπολης.
Λόγω του παγετού και των άσχημων καιρικών συνθηκών, κλειστοί οι Παιδικοί σταθμοί και τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας και των Δήμων Χολαργού Παπάγου, Αγίας Παρασκευής, Πεντέλης, Παιανίας, Γαλατσίου, Βριλησσίων, Ιλίου, Φιλοθέης – Ψυχικού, Αμαρουσίου, Αρτέμιδος, Γλυφάδας, Διονύσου και Βριλησσίων, Μοσχάτο – Ταύρο, Παλαιό Φάληρο, Ελληνικό – Αργυρούπολη, Γλυφαδα και Γαλάτσι.
Επίσης, κλειστά θα είναι τα σχολεία στην Παλλήνη, την Ανθούσα και τον Γέρακα.
Κλειστά τα σχολεία και σε Αχαρνές, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Κορωπί, Λαυρεωτική, Μαρκόπουλο, Σπάτα, Ραφήνα, Πικέρμι και Σαρωνικό.
Κλειστά θα μείνουν αύριο και τα σχολεία στον Πειραιά, το Κερατσίνι, τη Δραπετσώνα και τον Κορυδαλλό.
Όσον αφορά το Πόρτο Ράφτη τα σχολεία θα λειτουργήσουν κατόπιν συνεννόησης με τις Διευθύντριες και τούς Διευθυντές, των αντίστοιχων Σχολικών Μονάδων, θα λειτουργήσουν κανονικά, με δεδομένη την κατανόησή των διδασκόντων, στην καθυστερημένη προσέλευση μαθητών και μαθητριών, λόγω των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών!
Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία στο Πόρτο Ράφτη.
Και τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 10 Ιανουαρίου.
Λόγω της έντονης χιονόπτωσης αύριο θα παραμείνουν κλειστά και όλα τα σχολεία της Ανατολικής Αττικής, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Αν.Αττικής Πέτρος Φιλίππου.
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ να επικοινωνήσετε με το σχολείο σας
φωτο αρχειου μας
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου