Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ?? ! Νέο κρούσμα από Αλβανο στον Ελληνικό Στρατό – Πρέπει να είναι και οδηγός ..ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ?? ! Νέο κρούσμα από Αλβανο στον Ελληνικό Στρατό – Πρέπει να είναι και οδηγός .


Police-Voice blog ➤ΠΑΝΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ?? ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ?? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΘΕΣ ...ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !
αλβαναριο1

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΣΟΠ ! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ! ΓΙΑ ΤΑ  ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ...ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΑΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΓΕΣ..

POLICE-VOICE GR

ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ! ΤΗΝ ΠΑΘΑΜΕ ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΣΟΠ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΦΩΤΟ 



ΣΧΟΛΙΟ POLICE-VOICE GR ...ΣΥΓΝΩΜΗ ! !

ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΜΑΣ ! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΡΥΦΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ...ΤΟ ΤΡΟΛΛΛΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΛΠ ...ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ...

ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΜΑΣ   ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ  Η ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ! !
Πηγή ➤

8 σχόλια:

  1. Τι τα θέλετε τα αλμπανια στον Ε.Σ. και μετά σκούζετε σαν Παρθένες για το τι κάνουν??? Στείλτε τους στο διαολο στήν πατρίδα τους, Έχουν καμιά δουλειά Εδώ στήν δική μας Πατρίδα και στον Δικό μας Στρατό???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαθαίνω ότι διέφυγε στο Τεπελένι με τον ένα ασύρματο. Ξέφραγο αμπέλι η χώρα μας συνέλληνες, με τους εθνοπροδότες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σε λιγο θα τους δειτε και αξιωματικους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τα παίρνετε τα πράγματα από την αρχή.Δεν έχει αρχικά καμία σχέση κάποιος που δεν είναι Έλληνας μέσα σε Ελληνικό στρατόπεδο.Μόνο οι Έλληνες πρέπει να υπηρετούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξω απο την χωρα μας αυτοι που δεν μας σευωνται.....ουστ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λαδωσε το άντερο του στην Ελλάδα και έκανε και μάγουλα το ζώο ουστ γ@@@@ την ράτσα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λαδωσε το άντερο του στην Ελλάδα και έκανε και μάγουλα το ζώο ουστ γ@@@@ την ράτσα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην εποχή μου που έκανα και εγώ την θητεία μου στο στρατό άσχετο που τότε δεν υπήρχαν ούτε κινητά τηλέφωνα ούτε και επιτρεπόταν η φωτογραφική μηχανή απαγορευόταν ακόμα και η οι πολιτικές εφημερίδες μιλάμε τώρα μία εποχή πριν 40 χρόνια περίπου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή