Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ, ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ» ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ, ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ» ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ


Police-Voice blog ➤
Νωρίς το πρωί της Πέμπτης 5/1, συνελήφθη η Πόλα Ρούπα, η σύντροφος του Νίκου Μάζιωτη και καταζητούμενη για τρομοκρατία.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η καταζητούμενη συνελήφθη από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και ότι όταν συνελήφθη βρισκόταν μαζί με το παιδί της. Η Ρούπα δεν προέβαλλε αντίσταση.
Μαζί με τη Πόλα Ρούπα συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική και μία 25χρονη Ελληνίδα, η οποία την υπέθαλπε.
Σε εξέλιξη φαίνεται να βρίσκεται η μεταφορά της συλληφθείσας στη Γενική Αστυνομική Διευθύνση Αττικής.
Η Πόλα Ρούπα κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Γεννήθηκε το 1969 στην Καλαμάτα, σπούδασε στο Μαθηματικό και γνώρισε τον Νίκο Μαζιώτη σε ηλικία 26 ετών, στην κατάληψη του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1995. Τότε μάλιστα, η Ρούπα είχε προσαχθεί μαζί με άλλα 500 άτομα. Από τότε αναπτύχθηκε ένας δεσμός ο οποίος επεκτάθηκε και στην τρομοκρατία.

Πόλα Ρούπα: Αδυνατισμένη και με κοντά μαλλιά


roupa_combo_473_355
Η επιχείρηση της σύλληψής της έγινε υπό άκρα μυστικότητα.
Κανείς δεν την είδε να μεταφέρεται στην Ασφάλεια, μαζί με το ανήλικο παιδί της, καρπό της σχέσης της με τον Νίκο Μαζιώτη.
Οι πληροφορίες όμως αναφέρουν πως η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα είναι πλέον αδυνατισμένη και με κοντά μαλλιά. Σημειώνεται πως και σε φωτογραφίες της καταζητούμενης που είχε δώσει στη δημοσιότητα η αστυνομία τον Ιούλιο του 2014, επίσης ήταν αδυνατισμένη και φορούσε ξανθιά περούκα.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου