Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Γνωρίστε την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.) (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Γνωρίστε την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.) (ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤
«Γνωρίστε τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.) μέσα από ένα εντυπωσιακό video», προτρέπει η Ελληνική Αστυνομία, μέσω του λογαριασμού της στο twitter και δημοσιεύει το παρακάτω βίντεο…

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας είναι η Εθνική Εγκληματολογική Υπηρεσία της χώρας. Έχει ενταχθεί στο Δίκτυο Εγκληματολογικών Ινστιτούτων (ENFSI) και παρέχει σημαντική υποστήριξη και βοήθεια στο έργο όλων των διωκτικών Αρχών της χώρας. Επίσης, έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008 και περαιτέρω διαπιστευτεί με τα διεθνή πρότυπα ISO 17025:2005 και ISO 17020:2004.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών υπάγεται η Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος (Υ.Ε.Ε.Β.Ε.), που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και τα κατά τόπους Τμήματα και Γραφεία Εγκληματολογικών Ερευνών στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Η Δ.Ε.Ε. μεταστεγάστηκε από το Σεπτέμβριο του 2010 σε νεόδμητο κτίριο πέντε ορόφων, περίπου 32.000 τ.μ. στη συμβολή των οδών Λ. Αθηνών και Αντιγόνης 2-6.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου