Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΒΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΒΟΛΕΣ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΩΛΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΣΠΑΛΙΣΕ ΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΠΗΡΑΝ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΥΡ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ))

ΒΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΒΟΛΕΣ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΩΛΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΣΠΑΛΙΣΕ ΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΠΗΡΑΝ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΥΡ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Police-Voice blog ➤
Βγήκαν για Βολές τα Παλληκάρια της 50 Μ / Κ ΤΑΞ « ΑΨΟΣ » στο Χιονισμένο Έβρο!
Σιγά μην κωλώσουν τα παλληκάρια της   «50 Μ/Κ Ταξιαρχίας ΑΨΟΣ» απο το χιονάκι που έπεσε  και πασπάλισε τον Έβρο και αλλάξουν τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων Βολών της Ταξιαρχίας στο Ποτάμι !
14Χωρίς καμιά αλλαγή βγήκαν  στο πρόγραμμα εκπαιδεύσεως  ,βγήκαν και πήραν τα τα Υψώματα με τα αυτοκινούμενα Πυροβόλα να ρίχνουν δραστικές βολές κατά των στόχων επισημάνσεως και οι Μαχητές  το έριξαν στις Βολές με τον ατομικό τους Οπλισμό !
23
Βολές  και απο τα Άρματα της Ταξιαρχίας εν μέσω χιονοθύελλας
Να επισημανθεί οτι το προσωπικό της 50 Μ/Κ Ταξιαρχίας  είχε επιστρέψει απο την αποστολή που μόλις είχε εκτελέσει …Τον απιοχονισμό της Περιοχής
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Να σημειωθεί οτι οι Οπλίτες οι Αξιωματικοί και τα Στελέχη της Ταξιαρχίας πήγαν πεζή στο Πεδίο Βολής
15
Tο προσωπικό της 50 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας,στο πλαίσιο της επιχειρησιακή εκπαίδευσης, εκμεταλλευόμενο τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν την τρέχουσα εβδομάδα, εφάρμοσε ιδιαίτερο πρόγραμμα εκπαιδεύσεως, στην Περιοχή Ευθύνης του Σχηματισμού, στον Έβρο.
veteranos.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου