Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ! ! ΧΙΩΤΗΣ... «ΕΓΡΑΨΕ» ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ «ΕΓΡΑΨΕ»...!!! ΒΙΝΤΕΟ

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ! !  ΧΙΩΤΗΣ... «ΕΓΡΑΨΕ» ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ «ΕΓΡΑΨΕ»...!!!


Police-Voice blog ➤
Ε, δεν είναι και από τις πιο συνηθισμένες εικόνες να βλέπεις μια κλήση στο μπροστινό τζάμι του περιπολικού της Τροχαίας. Δράστης ο συμπολίτης μας Αλέξανδρος Μιχάλας, που διαμαρτυρόμενος για κλήση δική του, τη μετέφερε στο όχημα της Τροχαίας περιμένοντας μάλιστα τον τροχονόμο να διαμαρτυρηθεί.

“Βρίσκομαι”, μας είπε, “εδώ στο Φαρμακείο απ’ έξω γιατί έχω πρόβλημα. Στάθμευσα όντως παράνομα και καλά έκανε ο Αστυνομικός και με έγραψε, αλλά εκείνος γιατί άφησε το όχημα της Τροχαίας δίπλα στο δικό μου, επίσης παράνομα, και βγήκε να βεβαιώσει τροχαίες παραβάσεις; Και επειδή δεν θα γράψει τον εαυτό του, τον… έγραψα εγώ και του κόλλησα τη δική μου κλήση στο αστυνομικό όχημα.”.

Η συνέχεια δόθηκε στο… Νοσοκομείο αφού ο Αλέξ. Μιχάλας, περίμενε όντως τον Τροχονόμο, που πάντως αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι σφύριξε πριν αρχίσει να γράφει και πάνω στην ένταση αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Το όχημά του πάντως εκτός της… κλήσης μεταφέρθηκε με γερανό και για την επιστροφή του κατέβαλε άλλα 50 ευρώ. Σημειώνεται επίσης ότι ο εν λόγω τροχονόμος είναι από τους δακτυλοδεικτούμενους δημοσίους υπαλλήλους που εργάζεται συνειδητά.

alithia.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου