Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να οδήγησε άθελά του στον εντοπισμό της Ρούπα! είχε σκοτώσει άνδρα της ομάδας ΖΗΤΑ..

Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να οδήγησε άθελά του στον εντοπισμό της Ρούπα!  είχε σκοτώσει άνδρα της ομάδας ΖΗΤΑ


Police-Voice blog ➤
Σε περιοχή της Αττικής και έπειτα από επιχείρηση του τμήματος Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη συνεργός του 38χρονου ποινικού που είχε πέσει στα χέρια της αστυνομίας πριν δύο μέρες στη Νέα Σμύρνη.

Αυτός φέρεται να είναι ο άνθρωπος ο οποίος άθελά του οδήγησε τις αρχές στα ίχνη της Πόλας Ρούπα, καθώς φαίνεται πως την επισκεπτόταν συχνά στο σπίτι που βρέθηκε στην Ηλιούπολη.
Ο συνεργός του 38χρονου, σεσημασμένος ληστής τραπεζών, ο οποίος την δεκαετία του '80 σε συμπλοκή είχε σκοτώσει άνδρα της ομάδας Ζ, συνελήφθη στο κρησφύγετό του, έχοντας στην κατοχή του ένα όπλο.

Ρεπορτάζ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Συνέλαβαν επικίνδυνο ληστή στη Νέα Σμύρνη


Είναι ο άνθρωπος που πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών μετά από ληστεία στην Πεύκη, ενώ είναι πιθανό να μετείχε και σε άλλη ένοπλη ληστεία με τραυματίες.

Ο επικίνδυνος δράστης που δεν διστάζει να πυροβολήσει έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. Άνδρες της Ασφάλειας του πέρασαν χειροπέδες το πρωί στη Νέα Σμύρνη. Πρόκειται για άτομο με βαρύ ποινικό παρελθόν.

Κατηγορείται για συμμετοχή στη ληστεία στο κατάστημα Γερμανός στην Πεύκη. Μετά τη ληστεία ακολούθησε καταδίωξη από αστυνομικούς και οι δράστες άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών στη γέφυρα της Μεταμόρφωσης. Μια από τις σφαίρες των κακοποιών καρφώθηκε μάλιστα στο κράνος ενός εκ των αστυνομικών.

Ο ίδιος άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες ίσως εμπλέκεται και στην αιματηρή ληστεία στην εταιρεία Υφαντής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου