Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Η απογοήτευση ενός αστυνομικού - Οι πυροβολισμοί στα ΜΑΤ, ο αστυνομικός συνδικαλισμός και ο χορός της βουλευτίνας που έδινε δίκιο στους αναρχικούς

Η απογοήτευση ενός αστυνομικού - Οι πυροβολισμοί στα ΜΑΤ, ο αστυνομικός συνδικαλισμός και ο χορός της βουλευτίνας που έδινε δίκιο στους αναρχικούς


Police-Voice blog ➤
Από αστυνομικό αναγνώστη, λάβαμε και δημοσιοποιούμε την επιστολή που ακολουθεί και με την οποία καταθέτει τον προβληματισμό του πάνω σε συνδυαστικά γεγονότα, δράσεις
και εκδηλώσεις που περιπλέκουν μια εξαιρετικά οξύμωρη καθημερινή πραγματικότητα.

Αλλά να μην ξεχνάμε. Έτσι είναι η ίδια η ζωή.




Διαβάζω τακτικά τα άρθρα σου και βλέπω τον τελευταίο καιρό ότι έχουμε χάσει τελείως την μπάλα. Εάν δεν το ανεβάσεις θα το καταλάβω.

Υπηρετώ στην επαρχία και έχω περάσει για δέκα χρόνια από την υμετ στην Αθήνα, και πρέπει να πω πως είναι πολύ πιο ευκολα τα πράγματα εδώ.
Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι η συμπεριφορά πολιτικών, αξιωματικών και συνδικαλισ΄τών που είναι απολύτως ιδια.  Οι πολιτικοί κοιταν να μη φύγουν από την εξουσία και το ίδιο και οι στρατηγοί και οι συνδικαλιστές. Πριν από δύο μέρες κόντεψε να σκοτωθει ένας ε.φ. στην Τρικούπη και πέρα από κάτι άρθρα με φωτογραφίες και κάποιους ατσαλάκωτους θαμώνες καναλιών, δεν είδα αντίδραση ουσιαστική.

Μετά από δύο ημέρες μια ένωση στην Αθηνα ήταν στα μπουζούκια με επίτημη καλεσμένη την βουλευτη Αυλωνίτου, που πριν από λίγο καιρό , ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ  που αντιστέκονται, στους ίδιους αυτούς που πυροβόλησαν τον αστυνομικό . Και ταυτόχρονα τα σάιτ ανέβαζαν και τις άλλες εκδηλώσεις στα μπουζούκια. Οι ενώσεις μας διαχειρίζονται χρήματα που κανεις μας δεν ξερει αν αξιοποιούνται σωστά, και όταν τους έχουμε ανάγκη δεν είναι πουθενα.

Αν βεβαια έχουν εκλογές  βρίσκονται συνεχώς σε διαμαρτυρίες και μετά τρώνε και πίνουν με όλους τους υπουργούς. Το ίδιο γιν΄ταν και όταν ο Δένδιας κυνηγούσε τους αστυνομικού το ίδιο και με τον Τόσκα. Άφαντοι με τσιράκια δεξιά και αριστερα και δημόσιες σχέσεις στα κόμματα, χωρίς ποτέ τους να έχουν δουλέψει με στόχο να γίνουν πολιτικόι.
ΓΙα του ς αξιωματικούς δεν το συζητώ καθόλου. Οι πιο καλοί τελικά ειναι οι πολιτικοι, αφού τους ξέρουμε τι βιολι  βαράνε. Και όποιος μιλήσει γίνετια εχθρος. Λυπάμαι για το κατάντημά μας.
Πηγή ➤http://www.bloko.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου