Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ! ! Η Αστυνομία ακόμη μία φορά έδειξε την ευαισθησία της και το ενδιαφέρον της για τους μικρούς πολίτες αυτής της Χώρας !

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ! ! Η Αστυνομία ακόμη μία φορά έδειξε την ευαισθησία της και το ενδιαφέρον της για τους μικρούς πολίτες αυτής της Χώρας !


Police-Voice blog ➤
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ 2017....

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σουφλίου σε συνεργασία με Αστυνομικό του Αστυνομικού Σταθμού Μικρού Δερείου και τους Αστυνομικούς της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξ/πολης πραγματοποίησαν διαλέξεις με θέμα την κυκλοφοριακής αγωγή σε Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του ορεινού όγκου του Δήμου Σουφλίου, στα γνωστά μας Πομακοχώρια.

Συγκεκριμένα την 8-11-2016 οι παραπάνω Αστυνομικοί επισκέφτηκαν το ανακαινισμένο από τον Ελληνικό Στρατό Δημοτικό Σχολείο Μεγάλου Δερείου, όπου τους ανέμεναν τα παιδιά από το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Μεγ. Δερείου και του Δ.Σ. Γέρικου. Την 10-11-2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Σιδηρού.

 Την 15-11-2016 οι Αστυνομικοί επισκέφτηκαν την Ρούσσα και το Δημοτικό Σχολείο της, όπου τους περίμεναν οι μαθητές του Δ.Σ. Ρούσσας, του Νηπιαγωγείο Ρούσσας και του Δ.Σ. Γονικού.

 Τέλος, την 13-12-2016 οι ανωτέρω Αστυνομικοί επισκέφτηκαν το χιονισμένο Σιδηροχώρι, όπου οι μαθητές του Δ.Σ. Σιδηροχωρίου και του Δ.Σ. Πετρόλοφου τους ανέμεναν, και πραγματοποίησαν την εν λόγω ενημέρωση, πάντα με την χρήση υπολογιστή και προβολέα.

Στο τέλος κάθε διάλεξης, οι Αστυνομικοί μοίρασαν στους μαθητές το περιοδικό της ΕΛ.ΑΣ. "Αστυνομική Ανασκόπηση", ένα αυτοκόλλητο και ένα ζαχαρωτό.

 Οι δάσκαλοι και οι μαθητές χάρηκαν πολύ με την παρουσία των Αστυνομικών και δώσανε ραντεβού για την επόμενη Σχολική περίοδο.

Η Αστυνομία ακόμη μία φορά έδειξε την ευαισθησία της και το ενδιαφέρον της για τους μικρούς πολίτες αυτής της Χώρας.

Επίσης, έδωσε ένα σαφές μήνυμα προς κάθε εξωτερικό παράγοντα, ότι το Ελληνικό Κράτος είναι παρών... και στα Πομακοχώρια.







Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου