Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Αν έχεις τέτοιους γείτονες! Τους έκανε επίσκεψη και τους «βούτηξε» τα χρυσαφικά

Αν έχεις τέτοιους γείτονες! Τους έκανε επίσκεψη και τους «βούτηξε» τα χρυσαφικά


Police-Voice blog ➤
Ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε μια 37χρονη που κατηγορήθηκε ότι άδειασε τη μπιζουτιέρα μιας γειτόνισσάς της τον περασμένο Σεπτέμβριο, την ώρα που οι κόρες τους βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο.
Η μαρτυρία της κόρης της ιδιοκτήτριας, ότι η 37χρονη μπήκε για λίγο στην κρεβατοκάμαρα της μονοκατοικίας και μετά έφυγε βιαστικά, υπήρξε καταλυτική στην καταδίκη της για την κλοπή των χρυσαφικών αξίας 10.000 ευρώ. Η 37χρονη αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι διέπραξε την κλοπή, ενώ η οικογένειά της προσφέρθηκε να πληρώσει τα κοσμήματα. Μετά την καταδίκη της, η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη ως το Εφετείο.
Πέρασε έξω από ένα κατάστημα εμπορίας χαλιών στην Ξάνθη και… «βούτηξε» αυτό που της άρεσε από τον εξωτερικό χώρο, μια 39χρονη Ελληνίδα! Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κατήγγειλε την κλοπή και οι άνδρες της Ασφαλείας που έκαναν έρευνα ταυτοποίησαν την δράστιδα, στο σπίτι της οποία βρέθηκε το κλεμμένο χαλί. Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενη για κλοπή.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου