Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ το πράγμα! ΕΜΠΡΟΣ για μια… ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ ΕΛΛΑΔΑ!!! Το ιδανικό του Νεοέλληνα θα είναι από εδώ και πέρα οι… λεσβίες και οι gay! (φωτο)

ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ το πράγμα! ΕΜΠΡΟΣ για μια… ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ ΕΛΛΑΔΑ!!! Το ιδανικό του Νεοέλληνα θα είναι από εδώ και πέρα οι… λεσβίες και οι gay! (φωτο


Police-Voice blog ➤
«Όλα τα λύσαμε και αυτά μας… έλειπαν!»
Οι αφίσες της πανελλήνιας καμπάνιας «Δίπλα Σου» για την καταπολέμηση των διακρίσεων βάσει του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου με όχημα την ομόφυλη συντροφικότητα, προβάλλεται εδώ και λίγες ημέρες σε στάσεις των ΜΜΜ του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.
Η καμπάνια φιλοδοξεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του έντονου προβλήματος των διακρίσεων βάσει του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου και να αποτελέσει ένα ανάχωμα στο πρωτόγνωρο, ιδιαίτερα ανησυχητικό και διαρκώς αυξανόμενο φαινόμενο των ομοφοβικών επιθέσεων που καταγράφονται στη χώρα μας. (Πηγή ιστολόγιο Κατάνυξις)
g2
Τι άλλο θα δούμε στην τόσο «ωραία» μας εποχή.
Κάτω λοιπόν οι πάσης φύσεων ο ομοφοβικοί και δια του νόμου! Το ιδανικό του Νεοέλληνα θα είναι από εδώ και πέρα οι… λεσβίες και οι gay, όχι ότι έχουμε κάτι εναντίον τους, αλλά κάπου το πράγμα έχει ξεφύγει.
Πάντως ο.. Τραμπ έρχεται δριμύς.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

ΣΧΟΛΙΟ POLICE -VOICE GR ..Μας ζητάτε να πάρουμε θέση για το άρθρο του κυρίου ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ ..Εμάς δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στην Ζωή του ! ! ! τέλεια και παύλα ! ΑΛΛΑ  Αλήθεια εμείς δεν γνωρίζουμε ότι είναι εδώ δίπλα μας ..δεν το ξέρουμε μπορεί να είναι και στις οικογένειες μας στους φίλους μας στους γείτονες μας γιατί έγινε αυτή η Καμπανία γιατί ?? τόσα λεφτά στο δρόμο ?? μήπως θα ήταν καλύτερα η κοινότητα να πήγαινε στα σπίτια των άνεργων των άστεγων και να έδινε αυτά τα χρήματα λέγω εγώ τώρα ! και να λέγαμε όλοι ένα πολύ πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ ! Με λίγα λογία εμείς αναδημοσιευσαμε το άρθρο για προβληματισμό και Μονό !  ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΕΔΩ  ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr
ΚΑΙ ΣΤΟ makeleio.gr

Πηγή ➤http://www.makeleio.gr

5 σχόλια:

  1. Και αφού δεν έχετε τίποτα εναντίον, τότε γιατί γράφτηκε το άρθρο αυτό;
    Το άρθρο αυτό δεν έχει βάσεις ούτε επίπεδο: Δεν μπορεί να βάζουμε κάτι αρνητικό για τίτλο κι μέσα όλο αντικείμενο να λέει για καμπάνιες κι τέτοια... Θα ήθελα να ρωτήσω φιλικά τον συγγραφέα τι τον ενθουσίασε τόσο πολύ για να γράψει τέτοια ανοησία χωρίς να υποστηρίζει προσωπική γνώμη. Καί ποιος νοιάζεται το τι είναι κανείς, ΄φίλε Έλληνα, εφ' όσον ό,τι κάνει δεν το κάνει στο δικό σας κρεβάτι. Μην μπαίνετε στον τόσο προσωπικό χώρο του ανθρώπου. Καλύτερα να σβήσετε το άρθρο σας, διότι παραβιάζετε νόμους από τα ανθρώπινα δικαιώματα περί θέματος ρατσισμού, επομένως διώκεται ποινικά. Εδώ δεν προσβάλλετε έναν άνθρωπο, αλλά ολόκληρη κοινωνική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι εισαι ανωνυμος ! τελικα αυτος που το εγραψε ειναι επωνυμος ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
      Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
      nikosxeiladakis.gr
      Πηγή ➤http://www.makeleio.gr εκει πρεπει να κανεις τα παραπονα σου ! αλλα εγω δεν βλεπω ιχνος ρατσισμου καταγραφη ενα γεγονος ο αρθρογραφος αλλα εσυ λεω εγω τωρα μηπως εχεις την μυγα κλπ κλπ αααα και εγω επωνυμος ειμαι !

      Διαγραφή
    2. Αληθεια εμεις δεν γνωριζουμε οτι ειναι εδω διπλα μας ..δεν το ξερουμε μπορει να ειναι και στις οικογενειες μας στους φιλους μας στους γειτονες μας γιατι εγινε αυτη η καμπανια γιατι ?? τοσα λεφτα στο δρομο ?? μηπως θα ηταν καλυτερα η κοινοτητα να πηγαινε στα σπιτια των ανεργων των αστεγων και να εδινε αυτα τα χρηματα λεω εγω τωρα ! και να λεγαμε ολοι ενα πολυ πολυ μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ !

      Διαγραφή
  2. Δεν ειστε τιποτα παραπανω απο γελιοι που θεωρειται πως εχει ξεφυγει η χωρα με κατι τετοιο. Ποσο κλειστοι ειστε μπροστα στην ισοτητα ρε φιλε σαν κρατος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή