Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

O Αλβανός Φλαμούρ Πίσλι, που σκότωσε τον Έλληνα και του έφτιαξαν άγαλμα! Ο Δολοφόνος που έγινε αρχηγός της Αλβανικής Αστυνομίας ....και η Ελληνίδα μάνα… ! (ΒΙΝΤΕΟ)

O Αλβανός Φλαμούρ Πίσλι, που σκότωσε τον Έλληνα και του έφτιαξαν άγαλμα! Ο Δολοφόνος που έγινε αρχηγός της Αλβανικής Αστυνομίας ....και η Ελληνίδα μάνα… ΑΘΑΝΑΤΟΣ ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤
Στην δημοσιότητα επανήλθε η ιστορία του Φλαμούρ Πίσλι,
του νεαρού Αλβανού που αναζήτησε τη δικαίωση και την αποκατάσταση της τιμής του μέσα από μια λεωφορειοπειρατεία που διέπραξε πριν από 18 χρόνια σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Κάτω Σχολάρι- Θεσσαλονίκη.
pisli
Πρόκειται για μια ιστορία κατάληψης λεωφορείου που έγινε για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, με τις αστυνομικές δυνάμεις να γνωρίζουν ότι ο 24χρονος τότε Αλβανός κρατούσε στα χέρια του μια χειροβομβίδα, η οποία έθετε σε κίνδυνο τη ζωή των 13 επιβατών του λεωφορείου.
Το όχημα κινήθηκε μετά από τις διαπραγματεύσεις και την παροχή χρημάτων (50 εκ. δραχμές) στον Πίσλι προς την Αλβανία.
Με το πρώτο φως της ημέρας, σε δρόμο που είχε αποκλειστεί και ήταν αδύνατο να συνεχίσει την πορεία του το λεωφορείο, οι ειδικές δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας κάνουν έφοδο αρχικά στην μπροστινή πόρτα του λεωφορείου σκοτώνοντας τον Γιώργο Κουλούρη, έναν Έλληνα επιβάτη που είχε βοηθήσει τις αρχές στη διαχείριση της κατάστασης. Αμέσως μετά, μία ολιγομελής ομάδα πάνοπλων αστυνομικών εισβάλει στο λεωφορείο από την πίσω πόρτα και σκοτώνει τον Πίσλι.
Την επομένη υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από την ελληνική πλευρά για την ερασιτεχνική διαχείριση της υπόθεσης από την αλβανική αστυνομία που αντέδρασε έτσι λόγω απειρίας.
Η υπόθεση έγινε και ταινία λίγα χρόνια αργότερα από τον Κώστα Γιάνναρη με τίτλο «Όμηρος».
Το συγκλονιστικό της ιστορίας είναι πως οι Αλβανοί της περιοχής έκαναν μνημείο στον Αλβανό εγκληματία, επειδή έκλεψε ένα λεωφορείο με Έλληνες και το πήγε στην Αλβανία, με πιθανό ενδεχόμενο μάλιστα να τους σκοτώσει όλους.
Επιπλέον, ο Αλβανός αστυνομικός που σκότωσε εν ψυχρώ τον Έλληνα έγινε Αρχηγός της αλβανικής Αστυνομίας.

ΒΙΝΤΕΟ: Μνημεία και τιμές στους Αλβανούς που σκοτώνουν Έλληνες

Δείτε το συγκλονιστικό ρεπορτάζ:
Πηγή ➤http://www.el.gr/   http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου