Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Συγκλονίζει η αδελφή της 33χρονης που σκοτώθηκε στην Εθνική από τη φονική Πόρσε «Πού είναι η γυναίκα μου, πού είναι το παιδί μου» φώναζε ο πατέρας βιντεο

Συγκλονίζει η αδελφή της 33χρονης που σκοτώθηκε στην Εθνική από τη φονική Πόρσε «Πού είναι η γυναίκα μου, πού είναι το παιδί μου» φώναζε ο πατέρας


Police-Voice blog ➤
Θρήνος στην Πτολεμαΐδα για την 33χρονη Αποστολία και τον τρίχρονο γιο της που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο στην εθνική Αθηνών-Λαμίας.
Ο σύζυγος της Υπάτιος, ο μόνος που γλίτωσε από το ολοκαύτωμα, είναι σε κατάσταση σοκ.
Γεννημένη στην Πτολεμαΐδα, μετά το 3ο Λύκειο σπούδασε στο ΕΠΑΛ της πόλης, ενώ μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στην εταιρεία FANTASIA που αναλάμβανε τους στολισμούς σε γάμους και βαφτίσεις.
Η κηδεία μητέρας και παιδιού θα γίνει την Τρίτη χωρίς να έχει διευκρινιστεί το μέρος, αφού ο πατέρας κατάγεται από το Αντίγονο Φλωρίνης ενώ η 33χρονη από την Πτολεμαΐδα.
Aναλυτικά η ανάρτηση στο Facebook
Συγκλονίζει το μήνυμα της αδελφής της Αποστολίας:
Με ανάρτησή της στο Facebook η αδερφή της 33χρονης μητέρας αποχαιρετά την άτυχη Αποστολία καιν τον τρίχρονο ανιψιό της.
«Δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω… ακόμη σας περιμένω. σκοτώθηκα μαζί με εσάς. αδερφούλα μου έλα και πάρε μου όλα τα ρούχα. Αλέν Ντελόν μου η Μπριζί του σε περιμένει αγγελούδι μου. Ο Θεός σας ήθελε μαζί του. Καλό παράδεισο αγάπες μου».

Τροχαίο Θήβα: «Πού είναι η γυναίκα μου, πού είναι το παιδί μου» φώναζε ο πατέρας


253065_4286835324089_1159743668_n
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχασε τα πάντα…
Συγκλονισμένος, με ένα βλέμμα χαμένο και κρατώντας το κεφάλι του ο τραγικός πατέρας που έχασε τη σύζυγο και το 3 ετών παιδάκι του στο ανατριχιαστικό τροχαίο στη Θήβα, δεν μπορεί να πιστέψει πώς οι ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του κατέληξαν σε τραγωδία.
Δευτερόλεπτα μετά τη μοιραία σύγκρουση, ο άτυχος άνδρας που σταμάτησε στο πάρκινγκ για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, βγαίνει τρέχοντας και αντικρίζει το χειρότερο εφιάλτη του.
«Πού είναι η γυναίκα μου, πού είναι το παιδί μου», φωνάζει σοκαρισμένος.
Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha:
Διερχόμενος οδηγός σταματάει αμέσως και πάει κοντά του. «Σας παρακαλώ ηρεμήστε, έχω καλέσει την Αστυνομία και την Πυροσβεστική», του λέει.
«Δεν είναι δυνατόν. Τι έγινε ρε παιδιά; Έσκασε κάποια φιάλη από το διπλανό εργοστάσιο; Πού είναι η γυναίκα μου; Πού είναι ο γιος μου», επαναλάμβανε συνεχώς. «Είπαμε και εμείς τα βγούμε από το σπίτι μετά από καιρό και…όχι, δεν είναι δυνατόν» έλεγε στους αστυνομικούς.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου