Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Θρίλερ με Τούρκους στρατιωτικούς ξανά στην Αλεξανδρούπολη..Πολλά τα ερωτήματα από την υπόθεση των δύο Τούρκων

Θρίλερ με Τούρκους στρατιωτικούς ξανά στην Αλεξανδρούπολη..Πολλά τα ερωτήματα από την υπόθεση των δύο Τούρκων


Police-Voice blog ➤Πολλά τα ερωτήματα από την υπόθεση των δύο Τούρκων που επί της ουσίας -όπως λένε οι πληροφορίες- παραδόθηκαν στις ελληνικές αρχές.
Δύο απ΄ αυτά τα θέσαμε χθες: Ενημερώθηκε το ΓΕΕΘΑ; Ενημερώθηκε εγκαίρως η ΕΥΠ;
Δεν είμαστε οι μόνοι που αντιμετωπίζουμε με καχυποψία την υπόθεση. 
Μετά τους 8 Τούρκους που δικαιώθηκαν από τον Άρειο Πάγο, ένα νέο θρίλερ με στρατιωτικούς που φέρονται να μετείχαν στο αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα στην Αλεξανδρούπολη.


Όπως αναφέρει ο Γιάννης Σουλιώτης της Καθημερινής, στις 17 Φεβρουαρίου στο Αστυνομικό Τμήμα της Ορεστιάδας παρουσιάστηκαν και παραδόθηκαν δύο στρατιωτικοί οι οποίοι είχαν μπει παράνομα στο ελληνικό έδαφος από τον Έβρο· στις 20 Φεβρουαρίου, μέσω του συνηγόρου τους, κατέθεσαν αίτημα χορήγησης πολιτικού ασύλου στην αρμόδια υπηρεσία της Αλεξανδρούπολης.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι πρόκειται για πρώην στελέχη των ειδικών δυνάμεων του τουρκικού στρατού τα οποία εκτιμάται ότι ανήκουν στην επονομαζόμενη «διμοιρία θανάτου» που ανέλαβε το σχέδιο δολοφονίας του Ταγίπ Ερντογάν.

Εάν επιβεβαιωθεί ότι οι Τούρκοι στρατιωτικοί ήταν όντως κομάντο της συγκεκριμένης διμοιρίας, τότε θα πρόκειται για αυτούς που δικάζονται ερήμην στη δίκη που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες στα Μούγλα.

Μέχρι στιγμής η Τουρκία δεν έχει υποβάλλει αίτημα έκδοσης για τους δύο κρατούμενους στην Ορεστιάδα.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου