Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΧΑΜΟΣ ! ΕΓΙΝΕ ! Το hot spot στο Κιλκίς δεν ΚΛΕΙΝΕΙ! – Ανοίγει ξανά «αναβαθμισμένο»!!! – Δείτε το ΕΓΓΡΑΦΟ του ΓΕΕΑ!

ΧΑΜΟΣ ! «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ»! Το hot spot στο Κιλκίς δεν ΚΛΕΙΝΕΙ! – Ανοίγει ξανά «αναβαθμισμένο»!!! – Δείτε το ΕΓΓΡΑΦΟ του ΓΕΕΑ!


Police-Voice blog ➤
Με έγγραφο του υπουργείου άμυνας αποδεικνύετε ότι το hot spot του Χέρσου στο Κιλκίς δεν έκλεισε οριστικά!
Ανοίγει σε λίγο καιρό με κοντέινερ χωρητικότητας 2.340 λαθρομεταναστών…
Δείτε το σχετικό έγγραφο…
IMG_3330IMG_3331

Σύμφωνα με δημοσίευμα του kilkiswebtv.blogspot.gr:
«Το Κέντρο φιλοξενίας θα είναι ανοικτό μέχρι το τέλος αυτού του μήνα καθότι γίνονται διάφορες εργασίες, γι’ αυτό φυλάσσετε τόσο από στρατιώτες την ημέρα όσο και από Αστυνομικούς την νύχτα. Μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνει η περίφραξη, τέτοια ώστε να παρέχει ασφάλεια κατά το χρονικό διάστημα του Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου.
Και επειδή ακούστηκε κάτι για κάμερες, σας ενημερώνουμε το κόστος δεν θα υπερέβαινε τις τρεισήμισι χιλιάδες ευρώ αλλά αρνήθηκαν κάτι τέτοιο οι Μ.Κ.Ο. που σημαίνει ότι για κάθε βλάβη που θα υποστεί το Κέντρο, υπεύθυνοι θα είναι οι Μ.Κ.Ο.
Επίσης γίνονται εργασίες αποκατάστασης, λόγο φθορών, σε κάποιες δομές του κέντρου. Π.Χ. υπάρχει ανειλημμένη εργολαβία για την αποκατάσταση των φθορών της παιδικής χαράς από συγκεκριμένο εργολάβο «Παρκοτεχνική».
Εσείς πιστεύετε ότι θα κλείσει το Κέντρο ενώ γίνονται σύγχρονες κατασκευές; Δυστυχώς η χαρά των περισσότερων πολιτών – πλην 60 ανθρώπων που θα ζημιώσουν οικονομικά– τελειώνει σε δυόμιση μήνες.
Οι υπεύθυνοι του Κέντρου (και όχι ο ειδικός σύνδεσμος της Δομής με το Υπουργείο μεταναστευτικής Πολιτικής) δεν έχουν λάβει κανένα έγγραφο που να μιλάει για οριστικό κλείσιμο.
Πιθανόν να λειτουργήσει ως κέντρο διαλογής των μεταναστών ή ως κέντρο εγκατάστασης μόνον Σύριων και Ιρακινών. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. Όποιος έχει τέτοιο έγγραφο ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο που να αναφέρετε στο οριστικό κλείσιμο του κέντρου, ας μας το δείξει και να μας διαψεύσει!
Το ΦΕΚ το οποίο έχουμε στα χέρια μας, αναφέρει τον τρόπο λειτουργίας όλων των Κέντρων φιλοξενίας και φυσικά τον απόλυτο διοικητή του κάθε κέντρου που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Ταγματάρχης της 71ης Τ/Ξ (Ε.Τ.)
Το κέντρο θα κλείσει στο τέλος αυτού του μήνα (Δεκέμβριος) και θα ανοίξει μετά την 1η Μαρτίου. Ο βασικός λόγος που έκλεισε είναι η ασφαλής διαμονή των προσφύγων σε διάφορα ξενοδοχεία ώστε να περάσουν όσο γίνεται πιο ανώδυνα τους χειμερινούς μήνες μια και οι σκηνές δεν εξασφαλίζουν ούτε καν στοιχειώδη διαβίωση. Βρίσκονταν εκεί εννιά μήνες , υπέστησαν πολλές ταλαιπωρίες και τώρα ήταν καιρός να ζήσουν λίγο ανθρώπινα και αυτοί.
Ξέρω χάσατε την εμπιστοσύνη σας από τον δήμαρχο Κιλκίς, αλλά ίσως να μη φταίει και αυτός. Πιθανόν έτσι να κατάλαβε ή έτσι να νόμισε ή μπορεί κι να το βρήκαν λίγο αφελή και τον κορόϊδεψαν ή ακόμη – ακόμη να έγινε με σκοπιμότητα!. Όλα είναι πιθανά.
P5130064
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, πληροφορηθήκαμε, χωρίς να το διασταυρώσουμε, ότι υπήρχε ένα άτομο ψηλό γύρω στα 55 , που κυκλοφορούσε μέσα στο χωριό με σκοπό να πείσει τους κατοίκους, να ζητήσουν την επαναλειτουργία του Κέντρου ώστε να φανεί ότι ο μεν Δήμαρχος το έκλεισε αλλά οι κάτοικοι ζήτησαν την επαναλειτουργία του! Και ο Δήμαρχος θα πει: «αναγκάστηκα να το επαναλειτουργήσω διότι το ζητάει η κοινωνία του Χέρσου!»
Είπαμε, κυκλοφορούν πολλές τέτοιες φήμες. Εμείς θα περιμένουμε το προσεχές δημοτικό συμβούλιο το οποίο αναμένετε με εκπλήξεις.
Και φυσικά την σθεναρή θέση του Δημάρχου που λέει: «ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΧΕΡΣΟΥ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ».
Έτσι σε θέλουμε δήμαρχε!
Ή λες κάτι και κρατάς το λόγο σου ή εις το εξής να αμφιβάλλουμε για ότι κι αν λες!»
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου