Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΝΤΡΕΣ Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΟΡΣΕ ΜΕ ΤΟ R8 ?? «Βρέθηκε» το Audi R8 για το οποίο μίλησε ο Υπάτιος Πατμάνογλου! (ΦΩΤΟ& NEO ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΝΤΡΕΣ Η ΠΟΡΣΕ ΜΕ ΤΟ R8 ?? «Βρέθηκε» το Audi R8 για το οποίο μίλησε ο Υπάτιος Πατμάνογλου! (ΦΩΤΟ& NEO ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤
Λίγη ώρα μετά το τραγικό τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, ένας αυτόπτης μάρτυρας καταγράφει από το αντίθετο ρεύμα με το κινητό του τηλέφωνο τις φωτιές και τους καπνούς από την σφοδρή σύγκρουση της Porsche με το ΙΧ της οικογένειας Πατμάνογλου.
Μελετώντας frame to frame το συγκεκριμένο βίντεο προέκυψε ότι λίγο μετά το τραγικό δυστύχημα περνάει από το σημείο ένα Audi R8 ένα από τα Supercar της γνωστής εταιρείας.
Σημειώνεται ότι ο 41χρονος τραγικός πατέρας και σύζυγος Υπάτιος Πατμάνογλου, μιλώντας στην εκπομπή La Biri Biri μίλησε για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αφού επεσήμανε την ύπαρξη ενός άλλου αυτοκινήτου, ενός Audi R8, με το οποίο πιθανώς ο οδηγός της Porsche να έκανε κόντρες. «Ήταν ένα R8 από πίσω του και πρέπει να «πατιόντουσαν» (σ.σ. να έκαναν κόντρες) γιατί με το που βγήκα εγώ, έκανε όπισθεν το R8 και ήρθε στην μεριά μου, με ρώτησε «χρειάζεσαι βοήθεια»… Άδειος δρόμος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε».
Περιέγραψε μάλιστα τον άνδρα που σταμάτησε και τον ρώτησε, τον οδηγό του Audi, ως ένα νεαρό παιδί, ψηλό, μελαχρινό και με ξανθά μαλλιά, ενώ το αυτοκίνητό του ήταν χρώματος γκρι.


Έκανε η ΜΟΙΡΑΙΑ Porsche ΚΟΝΤΡΕΣ με ένα Audi R8 πριν τη φονική σύγκρουση; – 41χρονος Υπάτιος: «Έκανε όπισθεν και μου είπε…»


Ένα νέο στοιχείο για το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό έδωσε ο 41χρονος Υπάτιος Πατμάνογλου, που έχασε τη σύζυγό και τον γιο του.
Μιλώντας στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, αναφέρθηκε στην ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός της Porsche, αλλά και στην παρουσία ενός ακόμα γρήγορου αυτοκινήτου, ενός Audi R8. Ο ίδιος είπε ότι πιθανολογεί ότι έκανε κόντρες η Porsche με το R8.
Συγκεκριμένα, ο κ. Πατμάνογλου είπε:
«Πήγαινε με πάνω από 300 χλμ./ώρα. Αυτό το αυτοκίνητο από μαμά πηγαίνει πάνω από 330 χλμ./ώρα, ήταν το GT2 το turbo. Μπορεί να το είχε και το παιδί φτιαγμένο, μπορεί και να μην το είχε κιόλας, αλλά τα 330 τα έχει για πλάκα. Αυτός πήγαινε με 300 σίγουρα και ήταν και ένα R8 από πίσω του και πρέπει να «πατιόντουσαν». Μετά έκανε όπισθεν το R8 και βγήκε και ήρθε στη μεριά μου και μου λέει το παιδί «χρειάζεσαι βοήθεια;». Άδειος δρόμος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ να είχαν ή σχέσεις, ή φιλίες, ή απλά να τύχαν και οι δυο. Ήταν ένα με ξένα νούμερα, νομίζω βουλγάρικα. Ήταν ένα μελαχρινό παιδί με ξανθό μαλλί, αδύνατο, πιτσιρικάς και αυτός 24-25. Έκλαιγε το παλικάρι. Υποθέτω ότι ήταν φίλος, δεν ξέρω».
Υπενθυμίζεται πάντως ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη στα χέρια της Τροχαίας βρίσκεται το υλικό από τις κάμερες της εθνικής οδού ανά 4 με 5 χλμ. και από την αμέσως προηγούμενη κάμερα -από το σημείο του δυστυχήματος- δεν φαίνεται να εμπλέκεται άλλο όχημα μπροστά από τη μοιραία Porsche. Δηλαδή, δεν φαίνεται να έκλεισε κανείς το πολυτελές όχημα ή να υπήρξε κάποια σύγκρουση.


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου