Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ! ! Απαρηγόρητοι οι συγγενείς της 13χρονης στην Ημαθία που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο: «σκότωσε το παιδάκι μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ! ! Απαρηγόρητοι οι συγγενείς της 13χρονης στην Ημαθία που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο: «σκότωσε το παιδάκι μας» (ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤
«Το παιδάκι μας ήταν στο φροντιστήριο και ερχόταν στο σπίτι. Και ήρθε αυτός και έτρεχε τόσο πολύ που, ήταν τόσο ψηλό το κράσπεδο και… ανέβηκε πάνω και σκότωσε το παιδάκι μας» λέει απαρηγόρητη, η γιαγιά της μικρής Κατερίνας, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.
Το τραγικό δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Παρασκευής όταν η 13χρονη επιχείρησε να περάσει από διάβαση των πεζών. Εκείνη την στιγμή ο νεαρός οδηγός -ο οποίος δεν έχει δίπλωμα- κινούμενος με μεγάλη ταχύτητα (όπως εξακρίβωσε ο ειδικός εμπειρογνώμονας της ΕΛ.ΑΣ από το φρενάρισμα πολλών μέτρων), παρέσυρε την μικρή Κατερίνα ενώ το αυτοκίνητο σταμάτησε την πορεία του στο πρανές του πάρκου μπροστά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός οδηγός επιχείρησε να διαφύγει από το συμβάν ειδοποιώντας παράλληλα τον πατέρα του ο οποίος άμεσα έφτασε στο σημείο του ατυχήματος αναλαμβάνοντας την ευθύνη του τροχαίου. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την βαρύτατα τραυματισμένη Κατερίνα Κ. στο Νοσοκομείο της Βέροιας συνοδευόμενη από τον γιατρό υπηρεσίας του Κ.Υ. Αλεξάνδρειας.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η 13χρονη άφησε την τελευταία πνοή της, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο την οικογένειά της αλλά και ολόκληρη την Αλεξάνδρεια. Το απόγευμα του Σαββάτου έγινε η κηδεία της…
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου