Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Επίθεση στο σταθμό του Ντίσελντορφ: Συνελήφθησαν 5 άτομα – Ανθρωποκυνηγητό για άλλους δυο – Πέντε οι Τραυματίες (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Επίθεση στο σταθμό του Ντίσελντορφ: Συνελήφθησαν 5 άτομα – Ανθρωποκυνηγητό για άλλους δυο – Πέντε οι Τραυματίες (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤
Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ στη γερμανική αντιτρομοκρατική υπηρεσία, μετά από αναφορές για την εμφάνιση ενός άνδρα με τσεκούρι σε σταθμό τρένου, στο Ντίσελντορφ.
Στο σημείο έσπευσαν μεγάλες δυνάμεις της αστυνομίας, ωστόσο δόθηκε εντολή να συνεχιστεί κανονικά η κυκλοφορία των συρμών, απαγορεύοντας αποκλειστικά τη στάση στον συγκεκριμένο σταθμό, μέχρι την ολοκλήρωση της επιχείρησης αφοπλισμού του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας σε κατάσταση αμόκ επιχείρησε να επιτεθεί σε περαστικούς, ενώ αναφορές κάνουν λόγο για τραυματίες.
Ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο και η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, κάτι που συνέβη λίγα λεπτά αργότερα, όταν και συνελήφθη, μαζί με ένα ακόμα άτομο, το οποίο ενδέχεται να είναι ο συνεργός ή ο ακόλουθός του.
Η γερμανική αστυνομία δεν έχει διευκρινίσει αν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια, ή για ένα μεμονωμένο περιστατικό.
Όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ, τραυματίστηκαν πέντε άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ κανένα δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.
ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Επίθεση με τσεκούρι σε περαστικούς στο σταθμό τρένων του Ντίσελντορφ εξαπέλυσε ένας τουλάχιστον άνδρας αν και οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για το εάν εμπλέκονται και άλλοι.
Οπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο την τοπική αστυνομία, τουλάχιστον 2 άνδρες οπλισμένοι με τσεκούρια τραυμάτισαν τουλάχιστον 5 ανθρώπους. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με το Der Spiegel, που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, οι τραυματίες βρίσκονται στο έδαφος και αιμορραγούν.
Μεταξύ των τραυματιών βρίσκεται ένας αστυνομικός, σύμφωνα με το Der Spiegel.
Σύμφωνα με τον Independent έγιναν δύο συλλήψεις ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για άλλους δύο. Οι αρχές θεωρούν πως οι ένοπλοι έχουν βρει καταφύγιο στο κέντρο του Ντίσελντορφ.
Οι γερμανικές αρχές απαγόρευσαν την στάση των τρένων στο σταθμό που έγινε η επίθεση.
Φωτογραφίες: David Young//dpa via AP




Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου