Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των «Μαχητών» για το τροχαίο τους: «Ήρωάς μας ο Κωνσταντίνος μας μάζευε από την άσφαλτο» ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των «Μαχητών» για το τροχαίο τους: «Ήρωάς μας ο Κωνσταντίνος μας μάζευε από την άσφαλτο»


Police-Voice blog ➤
Η Ειρήνη Κολιδά διηγήθηκε πως το μόνο που θυμάται από το τροχαίο είναι να την κρατάει αγκαλιά ο Κωνσταντίνος Βασσάλος, και ανέφερε πως κατάλαβε από την αρχή πως είχε σπάσει πλευρά και φοβόταν για εσωτερική αιμορραγία. «Προσπαθούσα να κρατήσω ανοιχτά τα μάτια μου», τόνισε, σημειώνοντας πως θα πάρει πολύ χρόνο για να επανέλθει, αλλά θα επανέλθει.
Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Βασσάλος συγκλόνισε με την περιγραφή του ατυχήματος καθώς περιέγραψε πώς έγινε το τροχαίο. Ένα μηχανάκι προσπέρασε από τα αριστερά το βαν και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που κινείτο στην αντίθετη λωρίδα, το οποίο στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε περίπου μετωπικά με το βαν, τονίζοντας πως «αν μας πετύχαινε πλάγια θα μπορούσαμε να αναποδογυρίσουμε».
Ανέφερε ότι επειδή είδε την πρώτη σύγκρουση της μηχανής με το αυτοκίνητο ήταν προετοιμασμένος και πιάστηκε από το σίδερο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρύτερα απ’ όλους και να είναι αυτός που βοήθησε όσους είχαν ανάγκη μετά το τροχαίο.
Ο Ορέστης Τσανγκ διηγήθηκε πως από το τράνταγμα το σαγόνι του έφυγε δεξιά και το έβαλε ενστικτωδώς στη θέση του, ρωτώντας στη συνέχεια του συμπαίκτες του αν είναι στη θέση του, σημειώνοντας πως «για καλή μου τύχη δεν έπαθα κάτι παραπάνω». Είπε ακόμα ότι οι πόνοι του είναι μόνο μυικοί και σημείωσε ότι «θέλω πολύ να μπορέσω να συνεχίσω στο παιχνίδι».
Όλοι πάντως αναφέρθηκαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια στον Κωνσταντίνο Βασσάλο, αναγνωρίζοντάς του ότι βοήθησε πολύ με την ψυχραιμία του όλους τους συμπαίκτες του που είχαν πάθει σοκ από το ατύχημα και ευχαριστώντας τον για την πολύτιμη βοήθειά του.
«Δε χρειάζεται να μου πουν ευχαριστώ, ήταν καθαρά υποχρέωσή μου ό,τι κι αν έκανα. Πιστεύω ότι όποιος κι αν ήταν στη θέση μου θα έκανε το ίδιο», αρκέστηκε να πει ο ίδιος.

Οριστικά τέλος η Ειρήνη Κολιδά από το survivor: Ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει το παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)





Survivor: Δείτε την ομάδα των «Μαχητών» στο νοσοκομείο μετά το σοβαρό τροχαίο που είχαν (ΦΩΤΟ)


Μετά την ανακοίνωση στο συμβούλιο του νησιού στους «Διάσημους» για το περιστατικό με το σοβαρό τροχαίο που είχε η αντίπαλη ομάδα των «Μαχητών», ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Σάκης Τανιμανίδης, επισκέφθηκε τους τραυματίες στο νοσοκομείο το οποίο ανάρρωσαν.
SURVIVOR
Στην αρχή επισκέφθηκε τους παίκτες που τραυματίστηκαν λιγότερο και είχαν μόνο αμυχές και μώλωπες. Τους μοίρασε γλυκά και άκουσε από τους ίδιους για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν μετά το τροχαίο ατύχημα.  Αφού βεβαιώθηκε πως ήταν όλοι ταλαιπωρημένοι μεν αλλά καλά στην ψυχολογία τους, επισκέφθηκε τους δύο πιο σοβαρά τραυματίες. Τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Ειρήνη Κολιδά.
SURVIVOR
SURVIVOR
Ο Μάριος που υπέστη ένα κάταγμα στον ώμο του από την μετωπική σύγκρουση των αυτοκινήτων είπε πως πρέπει να κοιτάξει σοβαρά την υγεία του και χαρακτηριστικά τόνισε πως «από εδώ και πέρα θα κοιτάξω μόνο το καλό του Μάριου».
SURVIVOR
Η Ειρήνη Κολιδά που έχει υποστεί τον πιο σοβαρό τραυματισμό από όλους τους παίκτες των «Μαχητών» φάνηκε να είναι καταβεβλημένη αλλά καλά στην ψυχολογία της αφού είπε χαρακτηριστικά πως «θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Πονάω σε όλο μου το κορμί αλλά προσεύχομαι στο θεό που δεν έπαθα κάτι πολύ πιο σοβαρό».

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου