Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Μιλάνε για Χριστιανοφασίστες! ΔΕΙΤΕ την ανάρτηση του πακιστανικού ισλαμικού κόμματος για την σημαιοφόρο μουσουλμάνα μαθήτρια με την μαντίλα! «Είναι να μην πάρεις ..ΦΩΤΟ.



Police-Voice blog ➤
Δείτε την ανάρτηση που έκαναν στο facebook και τη λεζάντα πάνω από την ειδηση
pakistania


ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ

Χριστιανοφασιστικά στοιχεία συνεχίζουν να κάνουν επίθεση στην σελιδα μας , να εξαπολύουν βρισιές και λόγια μίσους εναντίον μας, άτομα που μην μπορώντας στην ιδέα της αλήθειας και το φως του Ισλάμ και του πακιστανισμου, τρελαίνονται με αποτέλεσμα να εκφράζουν τον ρατσιστικό-ισλαμοφοβικό παραλληλισμό τους στα σχόλια.
Το κόμμα μας ως απάντηση λέει ότι ο αγώνας συνεχίζετε και τίποτα δεν μας σταματά, πόσο μάλλον τα ανόητα σχόλια τους.
Ο Αλλαχ και η πρόοδος στο τέλος θα νικήσουν.
Το κόμμα μας θα επικρατήσει !
~Ο πρόεδρος Χασάν Άλια αμπού Ουρντού.

Με ομόφωνη απόφαση των μελών του κόμματος αυτός θα είναι ο νέος ύμνος που θα αντιπροσωπεύει το Πακιστανικό Ισλαμικό Κόμμα Ελλάδας, ένας ύμνος με τιμή, σεβασμό και αγάπη για τον έναν και μοναδικό θεό Αλλάχ τον φιλεύσπλαχνο, ένας ύμνος που γεμίζει θάρρος τις καρδιές των Μουσουλμάνων και Πακιστανών μουσουλμάνων προλετάριων για επανάσταση και αγώνα, ενας ύμνος που αρμόζει στο κόμμα μας καθώς είναι ο μόνος αντιπρόσωπος αυτών και των αξίων τους στην Ελλάδα.
~Ο πρόεδρος Χασάν Άλια αμπού Ουρντού
Με ομόφωνη απόφαση των μελών του κόμματος αυτός θα είναι ο νέος ύμνος που θα αντιπροσωπεύει το Πακιστανικό Ισλαμικό Κόμμα Ελλάδας, ένας ύμνος με τιμή, σεβασμ...

Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

2 σχόλια: