Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΒΡΩΜΙΚΟΣ «εκβιασμός» από τους ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ! – «ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ» χωρίς… ΠΕΡΟΝΗ το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ! Η Τουρκία θα ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ νησιά και μαζί τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ!

ΒΡΩΜΙΚΟΣ «εκβιασμός» από τους ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ! – «ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ» χωρίς… ΠΕΡΟΝΗ το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ! Η Τουρκία θα ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ νησιά και μαζί τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ


Police-Voice blog ➤
– Η Τουρκία έτοιμη να τραβήξει την «περόνη» του μεταναστευτικού και να «βουλιάξει» τα ελληνικά νησιά και τον τουρισμό…
– Εκβιάζει και την Ε.Ε. που την ανέχεται…
Τους μετανάστες και τους πρόσφυγες χρησιμοποιεί και πάλι η Τουρκία για να πλήξει την Ελλάδα και να εκβιάσει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ρητορική περί κατάρρευσης της συμφωνίας αυξάνεται από το καθεστώς του Ερντογάν, ενώ ταυτόχρονα οι καραβιές με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που φθάνουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λαμβάνουν διαστάσεις προ συμφωνίας.
Σε αυτή την περίπτωση ο μόνο που «καίγεται» είναι η Ελλάδα, αφού τα νησιά του Αιγαίου έχουν «βουλιάξει» από τους μετανάστες και τους πρόσφυγες και δεν αντέχουν άλλους. Πόσο μάλλον όταν σε έναν μήνα, ίσως και λιγότερα θα αρχίσουν να φθάνουν στα ελληνικά νησιά τα πρώτα μεγάλα γκρουπ τουριστών.
Οι τουριστοί πράκτορες και οι ξενοδόχοι περιμένουν φέτος χρονιά ρεκόρ επισκεψιμότητας ξένων τουριστών και οι Τούρκοι φαίνεται πώς κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να πλήξουν οικονομικά την Ελλάδα βγάζοντας προφανώς έτσι και το άχτι τους για την τουριστική και οικονομική κατάρρευση τους λόγω της εσωτερικής έντασης και την επικινδυνότητας σε μία χώρα που έχει καταπατήσει τις δημοκρατικές ελευθερίες.
Η Τουρκία λοιπόν χρησιμοποιεί τους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες και τους μετανάστες ως «ασύμμετρη απειλή» θα μπορούσε κανείς να πει όχι μόνο σε βάρος της Ελλάδας, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν αποδεσμεύει τα κονδύλια για την Τουρκία και δεν απελευθερώνει τη βίζα. Θα πρέπει να έχει θράσος κανείς για το υποστηρίξει αυτό αλλά η Άγκυρα και ο Ερντογάν έχουν αποδείξει πώς όχι μόνο έχουν, αλλά ξεπερνάει και κάθε όριο.
Πριν από λίγο, ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων δήλωσε στο Bloomberg πώς η συμφωνία της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την ανακοπή της μεγαλύτερης ροής προσφύγων από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο βρίσκεται κοντά σε κατάρρευση.
«Φιλοξενώντας περίπου 3 εκατομμύρια πρόσφυγες – τους περισσότερους από κάθε άλλη χώρα – και ανακόπτοντας τη μετανάστευσή τους στην Ευρώπη, η Τουρκία έχει σώσει την ΕΕ από μια ρατσιστική αντίδραση που απειλεί το δημοκρατικό χαρακτήρα της ΕΕ», δήλωσε ο Ομέρ Τσελίκ.
Χαρακτηρίζοντας τη συμφωνία μονόπλευρη, δήλωσε ότι η Τουρκία δεν έχει καμία υποχρέωση να συνεχίσει να την εφαρμόζει, προσθέτοντας ότι η δέσμευση της χώρας του να συνεχίζει να επιδιώκει την ένταξη στην ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτη.
«Δεν θα εγκαταλείψουμε αυτούς τους ανθρώπους στο θάνατο, αλλά μια συμφωνία έχει δύο πλευρές και εάν η μία πλευρά δεν συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις της, τότε δεν θα το κάνει ούτε η άλλη», δήλωσε ο Τσελίκ. «Εάν η συμφωνία για το προσφυγικό καταρρεύσει, αυτό που προβλέπουμε είναι ξεκάθαρο: Δεν θα συνεργαστούμε με κανένα μηχανισμό που λειτουργεί εκ μέρους της ΕΕ».
Και δεν είναι ο μόνος που εκβιάζει με τη ακύρωση της συμφωνίας Τουρκίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους μετανάστες και του πρόσφυγες. Το σύνθημα το έχει δώσει ο ίδιος ο Ερντογάν.
5ποσταγμα
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου