Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ!?? ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΟΧΤΩ ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ! ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ??! (ΒΙΝΤΕΟ)

 ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ!??  ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΟΧΤΩ ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ! ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ??! (ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤
Σε ποινή κάθειρξης οχτώ ετών χωρίς αναστολή καταδικάστηκαν, ερήμην, από δικαστήριο της Πάτρας ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός με την κατηγορία για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα συλλήψής τους, καθώς τυχόν έφεσή τους δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.
Όπως γράφει το patrastimes.gr μηνυτής ήταν πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν σε επιχείρηση με παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος είχε δώσει στον Σώρρα να το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του για να το πουλήσει και αυτός του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.
Σε δηλώσεις του στο patrastimes.gr ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας τόνισε ότι είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και όλων όσων εμπλέκονται στην «απάτη» που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα.


Τον δρόμο της φυλακής -μαζί με τον Αρτέμη Σώρρα- θα ακολουθήσει και η σύζυγος του επίδοξου «σωτήρα της Ελλάδας», Βάια Ρουγκλίου.
Το όνομα της συζύγου Σώρρα είχε δει το φως της δημοσιότητας με την είδηση ότι αμφότεροι δεν είχαν καταθέσει φορολογική δήλωση τα τελευταία χρόνια.
Τα δύο ακίνητα που έχει το ζεύγος είναι στο όνομα της καταδικασθείσης και συγκεκριμένα ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Πάτρας και μια βίλα 1.255 τ.μ. στο Θεριανό, η οποία όμως τα τελευταία χρόνια είναι ακατοίκητη.
Ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε σήμερα στην Πάτρα με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.
Μηνυτής του Πατρινού «σωτήρα της Ελλάδας» είναι ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του, ο οποίος τού είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητό του και ο Σώρρας τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.
Τα στοιχεία του παιδικού σταθμού του Σώρρα με υπεύθυνη την… γυναίκα του
Πηγή φωτογραφιών: Εφημερίδα Πρώτο Θέμα
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου