Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΕΡΕΥΝΑ..Ποια η άποψη των Ελλήνων για τους μουσουλμάνους μετανάστες

ΕΡΕΥΝΑ..Ποια η άποψη των Ελλήνων για τους μουσουλμάνους μετανάστες


Police-Voice blog ➤

Αρνητικά βλέπει τους Μουσουλμάνους το 46,4% των ερωτηθέντων

έναντι του 36,3% που έχουν θετική άποψη. Σε ό,τι αφορά την ευρύτερη εικόνα, το 49% έχει αρνητική άποψη για τους μετανάστες και το 37,6% θετική.
Το 88,3% συμφωνεί ή μάλλον συμφωνεί ότι ο αριθμός των μεταναστών στη χώρα τα τελευταία δέκα χρόνια είναι υπερβολικά μεγάλος και το 64,4% πιστεύει ότι συμβάλλουν στην αύξηση της εγκληματικότητας, ενώ το 58% έχει την άποψη ότι συμβάλλουν στη διόγκωση της ανεργίας. Μόνο το 25,4% βλέπει τους μετανάστες ως μέρος της λύσης του δημογραφικού προβλήματος.
Όσο για το τι πρέπει να γίνει, την παραμονή των μεταναστών στη χώρα επιθυμεί το 2,2% (πλήρως), και το 17,5% σταδιακά και υπό προϋποθέσεις. Οι υπόλοιποι τάσσονται υπέρ της απομάκρυνσής τους, με το 20% να είναι υπέρ της άμεσης απέλασης.
Τα σχόλια δικά σας…
Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. Πιστεύω ότι πρόκειται για εποικισμό και όχι μετανάστευση,για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο αλλοίωσης της φυλής μας και μακροπρόθεσμα να γίνουμε μειονότητα στη χώρα μας.Είμαι υπέρ της άμεσης απέλασής τους (δεν είμαι ρατσίστρια)καθώς και επιστροφή στις χώρες προέλευσής τους όλων των εγκλείστων στις Ελληνικές φυλακές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή