Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Το νέο ύπουλο σχέδιο των Τούρκων που θέτει σε κίνδυνο τις ελληνικές βάσεις

Το νέο ύπουλο σχέδιο των Τούρκων που θέτει σε κίνδυνο τις ελληνικές βάσεις


Police-Voice blog ➤

Σχέδιο στο οποίο σημαίνοντα ρόλο θα έχουν πράκτορες της ΜΙΤ.

Το ότι ήδη η Ελλάδα είναι πεδίο δράσης των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών αυτό είναι λίγο πολύ γνωστό. Ωστόσο αυτό που δεν είναι γνωστό, τουλάχιστον στο κοινό, είναι το τι ακριβώς ετοιμάζει ο φιλόδοξος Ερντογάν προκειμένου να θέση εκτός μάχης την αξιόμαχη Πολεμική Αεροπορία της Ελλάδας.
Όπως μεταδίδει το pentapostagma, οι Τούρκοι ήδη έχουν δημοσιεύσει χάρτες με τις βάσεις της Πολεμικής μας Αεροπορίας και μελετούν αιφνιδιαστικό προληπτικό πλήγμα ενώ παραδέχονται την δράση Τούρκων πρακτόρων σε εντεταλμένες αποστολές δολιοφθοράς εντός της ελληνικής επικράτειας.
Ο τουρκικός τύπος παρουσιάζει με όλες τις τιμές άρθρο το οποίο προετοιμάζει την τουρκική γνώμη για επικείμενο πόλεμο και έναρξη πολεμικών επιχειρήσεων μεταξύ της τουρκικής και της ελληνικής αεροπορίας.
"Στον ιστορικό αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, δεν χρειάζεται να εξηγηθεί η σημασία που διαδραματίζουν οι ένοπλες δυνάμεις. Σήμερα, η κρίση μετατρέπεται σταδιακά σε ένα μεγάλο πόλεμο και μερικές φορές είναι θέμα χρόνου( να συμβεί το μοιραίο το οποίο έχει προετοιμασθεί με ειδικό σχέδιο", αναφέρει μεταξύ άλλων το άρθρο.
Και για του λόγου το αληθές, ο εν λόγω χάρτης:
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου