Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Θα «ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ» η Κρήτη! «Κύμα» τουριστών στο Ηράκλειο από 22 κρουαζιερόπλοια!

Θα «ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ» η Κρήτη! «Κύμα» τουριστών στο Ηράκλειο από 22 κρουαζιερόπλοια!


Police-Voice blog ➤
Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων συγκάλεσε την Παρασκευή ο ΟΛΗ με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών της κρουαζιέρας που επισκέπτονται το λιμάνι  αλλά και την πόλη του Ηρακλείου αλλά  και για τον καλύτερο προγραμματισμό που θα πρέπει να υπάρξει προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά και χωρίς προβλήματα τη φετινή σεζόν.
Επισημαίνεται ότι στη σύσκεψη είχαν κληθεί να συμμετάσχουν  περισσότεροι από είκοσι  φορείς του Ηρακλείου μεταξύ άλλων , η Περιφέρεια Κρήτης, ο δήμος Ηρακλείου, το Λιμεναρχείο, τουριστικοί πράκτορες, εκπρόσωποι τουριστικών λεωφορείων, ξεναγοί, εκπρόσωποι των ιδιοκτητών Ταξί, του Εμπορικού Συλλόγου της Πυροσβεστικής αλλά  και  των ανοικτών τουριστικών  λεωφορείων.
Πιο συγκεκριμένα, σε μια προσπάθεια να  υπάρξει κοινό μέτωπο στο πλαίσιο της προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και ιδιαίτερα αυτού της κρουαζιέρας, οι φορείς που συμμετείχαν  στη σύσκεψη ,κατέθεσαν προτάσεις και απόψεις ώστε να βελτιωθούν τυχόν προβλήματα και αδυναμίες που έχουν υπάρξει με βάση και την εμπειρία των προηγούμενων χρόνων  αλλά και σε μια προσπάθεια προσφοράς στους επισκέπτες μας υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών και φιλοξενίας.
Παράλληλα κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ Απόλλων Φιλιππής ,ενημέρωσε για το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει ο Οργανισμός για την προώθηση της κρουαζιέρας μέσα στο 2017.
Σύμφωνα με τον ίδιο,  μέσα στο 2017 αναμένεται να καταπλεύσουν στο λιμάνι του Ηρακλείου 130 κρουαζιερόπλοία τα οποία στο σύνολό τους θα μεταφέρουν 230 χιλιάδες τουρίστες βάσει του προγράμματος που έχουν καταρτίσει.
Μάλιστα, όπως λέει, μέσα στον Απρίλιο αναμένεται να καταπλεύσουν στο λιμάνι του Ηρακλείου 22 κρουαζιερόπλοια.
ekriti.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου