Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Ο πρώην της την μαχαίρωσε 32 φορές – Τώρα παντρεύεται αυτόν που της έσωσε τη ζωή!Διαβάστε την ιστορία της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρώην της την μαχαίρωσε 32 φορές – Τώρα παντρεύεται αυτόν που της έσωσε τη ζωή


Police-Voice blog ➤

Ο πρώην της την μαχαίρωσε ανελέητα, τρία χρόνια μετά εκείνη ξεναφτιάχνει τη ζωή της και παντρεύεται αυτόν που της έσωσε τη ζωή. Διαβάστε την ιστορία της.





Ο πρώην σύντροφος της Melissa Dohme της φέρθηκε φριχτά. Το 2012 την μαχαίρωσε 32 φορές, έπειτα από μεγάλο τσακωμό τους! Ο Robert Lee Burton Jr. ήταν συχνά βίαιος απέναντί της όταν το ποτήρι ξεχείλισε και η Melissa παραλίγο να χάσει τη ζωή της εξαιτίας της απάνθρωπης συμπεριφοράς του.

Οι 32 μαχαιριές της προκάλεσαν μεγάλα σημάδια στο πρόσωπο και η Melissa έπρεπε να υποβληθεί σε πολλές πλαστικές επεμβάσεις για να ξαναφτιάξει το πρόσωπό της και να γίνει όπως πριν.

Ο πρώην της εκτίει τώρα ισόβια ποινή ενώ η ίδια ζει τον έρωτα της με τον άνδρα του νοσοκομείου που της παρείχε τις πρώτες βοήθειες όταν έγινε το τραγικό περιστατικό.
Από τότε, η Melissa και ο Cameron Hill είναι αχώριστοι και οι δυό τους μάλιστα πήγαν μαζί σε baseball γήπεδο σε διοργάνωση που είχε αναλάβει ο ίδιος ο Cameron για την προστασία των γυναικών από την ενδοοικογενειακή βία.

Δεν είχε ιδέα όμως ότι όλο αυτό το είχε κανονίσει ο Cameron για να της κάνει πρόταση γάμου! Η Melissa είπε αμέσως το ναι και οι δυό τους πλέον ζουν ευτυχισμένοι μαζί.

Δείτε το βίντεο:
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου