Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Ταραχές στα Σκόπια: Εμφύλιες συγκρούσεις στο Κουμάνοβο Χιλιάδες πολίτες βγαίνουν στους δρόμους

Ταραχές στα Σκόπια: Εμφύλιες συγκρούσεις στο Κουμάνοβο Χιλιάδες πολίτες βγαίνουν στους δρόμους


Police-Voice blog ➤
Συγκρούσεις έχουμε στο Κουμάνοβο όπου νωρίτερα Αλβανοί ύψωσαν την Αλβανική σημαία. Αστυνομικές δυνάμεις των Σκοπίων έκαναν συλλήψεις και η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι.
Χιλιάδες πολίτες βγαίνουν στους δρόμους διαδηλώνοντας κατά του Τ. Σόρος!
Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος έχει ξοδέψει εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση βίαιων διαμαρτυριών  και ταραχών  στην ΠΓΔΜ αποσκοπώντας σε υποκίνηση εμφυλίου πολέμου και μετέπειτα σε στρατιωτική σύγκρουση με την Ρωσία.
Πολλοί Σκοπιανοί έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια να «οδηγήσουν» τις οργανώσεις του Σόρος εκτός χώρας, πριν αυτές φέρουν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής.
Η αναταραχή πηγάζει μετά την τεράστια ήττα του Προέδρου της χώρας  Γκιόργκε Ιβάνοφ στις εκλογές το 2016 , γεγονός που ώθησε τα κόμματα της αντιπολίτευσης που εκπροσωπούν την αλβανική μουσουλμανική μειονότητα να σχηματίσουν συμμαχία ζητώντας την εξουσία .
Ο Ιβάνοφ αρνήθηκε να αποδεχθεί την προτεινόμενη κυβέρνηση συνασπισμού, υποστηρίζοντας ότι αυτή αποτελείται από μαριονέτες της  κυβέρνησης της  Αλβανίας, έχοντας σκοπό την διάλυση του κρατιδίου.
Σε απάντηση, οι διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους σε ολόκληρη τη χώρα σε αυτό που ονομάζεται «Πολύχρωμη Επανάσταση», και αποτελεί μια διαμαρτυρία παρόμοιες με αυτές που οργανώθηκαν στα πρώην κράτη της ΕΣΣΔ η, συμπεριλαμβανομένης και της «επανάστασης των Ρόδων» στη Γεωργία, της «Πορτοκαλί Επανάστασης» στην Ουκρανία, και της «επανάστασης της Τουλίπας» στην Κιργιζία.
Ο Σόρος έχει ξοδέψει εκατομμύρια δολάρια σε μια προσπάθεια να οργανώσει ΜΚΟ  συμπεριλαμβανομένης της πλατφόρμας για τους πολίτες ενώ «σπρώχνει» χρήμα σε πολιτικούς, δημοσιογράφους, σε ένα κέντρο για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου καθώς και σε ένα Κέντρο Υποστήριξης που προωθούν  την ατζέντα του,  υποδαυλίζοντας την χώρα με συνεχείς πολιτικές αναταραχές .
Δημοκρατικοί  γερουσιαστές έστειλαν πρόσφατα επιστολή στον Αμερικανό ΥΠΕΞ  Rex Tillerson καλώντας τον να διερευνήσει τους ισχυρισμούς ότι η κυβέρνηση Ομπάμα διοχέτευε χρήματα των φορολογουμένων σε οργανώσεις που ανήκαν στον Σόρος κι εφόσον αποδειχθεί κάτι τέτοιο, τόσο ο δισεκατομμυριούχος Σόρος όσο και ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος θα έχουν σοβαρές κυρώσεις για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου