Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Καταδίκη Δικηγόρου για συκοφαντική δυσφήμιση του πρώην Διοικητή Ασφάλειας Πατρών Χρήστου Ρουγκάλα

Καταδίκη Δικηγόρου για συκοφαντική δυσφήμιση του πρώην Διοικητή Ασφάλειας Πατρών Χρήστου Ρουγκάλα


Police-Voice blog ➤
Ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του πρώην Διοικητή Ασφάλειας Πατρών Χρήστου Ρουγκάλα, σύμφωνα με πληροφορίες του patratora.gr, επεβλήθη σε Πατρινό Δικηγόρο.
Ο άνδρας που κατά το παρελθόν είχε αναπτύξει πλούσια πολιτική δράση και είχε διατελέσει Πρόεδρος σε τοπική κομματική οργάνωση, δεν παρέστη κατά την ακροαματική διαδικασία και εκπροσωπήθηκε από τον Δικηγόρο του, ο οποίος άσκησε έφεση επί της απόφασης.
Η υπόθεση άρχισε το 2011, όταν ο εν λόγω Νομικός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, προχώρησε σε συκοφαντικές όπως απεφάνθη από το Δικαστήριο, αναρτήσεις προς το πρόσωπο του κ. Ρουγκάλα, αφήνοντας υπονοούμενα για απόταξη από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Μάλιστα δεν δίσταζε να τον αποκαλεί δημοσίως «αποταγμένο ηλίθιο αρχιασφαλίτη», ενώ χρησιμοποιούσε και άλλα «κοσμητικά» επίθετα.
Τα μηνύματα με προσωπικές αναφορές για τον εν αποστρατεία Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονταν και το καλοκαίρι του 2011, ο πρώην Διοικητής Ασφάλειας Πατρών υπέβαλλε μήνυση κατά του Δικηγόρου.
Η υπόθεση μετά από συνεχείς αναβολές, χθες εξετάστηκε από το Δικαστήριο, με τον γνωστό Δικηγόρο να καταδικάζεται για συκοφαντική δυσφήμιση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK του καλου μας συναδελφου Χρήστος Ρουγκάλας   Στρατηγόυ της ΕΛ.ΑΣ εα


εν πρώτοις να ευχαριστήσω όλους εσάς που μπήκατε στον κόπο και διαβάσατε τη χτεσινή μου ανάρτηση που έγινε κάτω από ένα καθεστώς συγκινησιακής φόρτισής μου κι επίσης ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης στο πρόσωπό μου αν και κάποιοι δεν γνωρίζατε τι με ώθησε να γράψω αλλά ίσως επειδή με ξέρετε ή έχετε καταλάβει τον χαρακτήρα μου ,σπεύσατε να πείτε την εκτίμησή σας προς το πρόσωπό μου κι αυτό είναι το σημαντικότερο όπλο για μένα στη μάχη που δίνω εδώ κι έξι χρόνια ν αποδείξω στους συμπολίτες μου τ αυτονόητα για ένα Αξιωματικό της Αστυνομίας και οικογενειάρχη ,του οποίου την τιμή και υπόληψη θέλει και προσπαθεί να σπιλώσει ένας δικηγόρος της πόλης μας .
άντεξα κι αντέχω ακόμη ,καίτοι είμαι σε μια ιδιότυπη εκούσια απομόνωση για να αποφεύγω τους δήθεν από πραγματικό ενδιαφέρον περίεργους συμπολίτες μας ,που θέλουν να μάθουν γιατί διαδίδει τόσα για μένα ,αλλά δεν θέλησαν να ρθουν στο πρωτόδικο Δικαστήριο ν ακούσουν την καταδίκη του .
απομένει η εκδίκαση της έφεσής του στις 26/4 όπου και τον περιμένω να ρθει, μ όποιον συνήγορο επιλέξει να χει ως νομικό παραστάτη και ουδόλως με φοβίζουν τα ονόματα που έντεχνα διαδίδει πως θα τον υπερασπίσουν !
θα μαι και πάλι μόνος μου ,με τη δύναμη της ψυχής μου κι οδηγό την αλήθεια και μάρτυρά μου έναν καλό φίλο από τα παιδικά μου χρόνια ,που γνωρίζει όλη μου τη διαδρομή ...
εις επίρρωση των λεγομένων μου σας παραθέτω και σχετικό δημοσίευμα ....

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου