Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πυροβολισμοί με ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ στο Παρίσι: Ένας αστυνομικός νεκρός και ένας τραυματίας! ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πυροβολισμοί με ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ στο Παρίσι: Ένας αστυνομικός νεκρός και ένας τραυματίας! ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (ΒΙΝΤΕ


Police-Voice blog ➤

Πυροβολισμοί σε δρόμους του Παρισιού! Γάζωσαν περιπολικό -Δύο νεκροί αστυνομικοί


Νεκροί δύο αστυνομικοί και ένας δράστης που ήταν γνωστός στις Αρχές - Ένας αστυνομικός τραυματίας - Αναζητείται ο δεύτερος δράστης - Έκλεισε το κέντρο του Παρισιού 

Δύο αστυνομικοί έπεσαν νεκροί και ένας ακόμη τραυματίστηκε όταν έγιναν στόχος ενόπλων με καλάσνικοφ στο κέντρο του Παρισιού αργά το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκρός είναι και ο ένας από τους δύο δράστες, ενώ η αστυνομία αναζητά το δεύτερο άτομο, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρχουν περισσότεροι εμπλεκόμενοι που διαφεύγουν.
Ένας αστυνομικός έπεσε νεκρός και ένας ακόμη τραυματίστηκε από πυροβολισμούς στο κέντρο του Παρισιού αργά το βράδυ της Πέμπτης.
Η αστυνομία έδωσε εντολή να εκκενωθεί η περιοχή και να κλείσει το Champs Elysées, ενώ απομακρύνονται όσοι πολίτες βρίσκονταν σε μεγάλη ακτίνα από το αιματηρό περιστατικό.
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρα για τη μεταφορά των θυμάτων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, νεκρός έπεσε και ο δράστης από σφαίρες αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι η επίθεση έγινε από έναν άνδρα με Καλάσνικοφ, ο οποίος στόχευε απευθείας στους αστυνομικούς.
Γαλλικά Μέσα μετέδωσαν ότι έχει εντοπιστεί και ύποπτο πακέτο, το οποίο εξετάζεται από τις αρχές.



Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου