Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣΟΧΗ στα LIDL και σε αυτό το προϊόν! Ο ΕΦΕΤ ΜΟΛΙΣ έβγαλε ανακοίνωση για μη ασφαλές τρόφιμο! (ΦΩΤΟ)

ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣΟΧΗ στα LIDL και σε αυτό το προϊόν! Ο ΕΦΕΤ ΜΟΛΙΣ έβγαλε ανακοίνωση για μη ασφαλές τρόφιμο! (ΦΩΤΟ)


Police-Voice blog ➤
Ανάκληση μη ασφαλούς τροφίμου «Σουβλάκι κοτόπουλου με πιπεριά»
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος έλεγχος Μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων» έτους 2017, προέβη σε δειγματοληψία κοτόπουλου σουβλάκι, με την εμπορική ονομασία «TOY ΧΑΣΑΠΗ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ με πιπεριά», με ημερομηνία παραγωγής 01/04/17 και ανάλωση έως 11/04/17, που διακινείται από την εταιρεία LIDL HELLAS & ΣΙΑ Ο.Ε. και σε συνεργασία με το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε η παρουσία Salmonella spp. στο ανωτέρω δείγμα.
kotopoulo
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος από τα υποκαταστήματα λιανικής πώλησης της εταιρείας LIDL HELLAS & ΣΙΑ Ο.Ε. και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (η απεικόνιση του οποίου φαίνεται κάτωθι), να μην το καταναλώσουν.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ LIDL
Πηγή ➤

6 σχόλια:

  1. MONO STO LIDL ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παρτιδα του κρεατος ομως μπορει να υπαρχει και αλλου

      Διαγραφή
  2. Μα 11/4/2017 έληγε η προθεσμία και το μολυσμένο προϊόν διακινήθηκε χωρίς εμπόδια στην αγορά για 10 ολόκληρες ημέρες και καταναλώθηκε χωρίς περιορισμό! Σαν πολύ δεν αργήσατε κύριοι; Προστασία εκ των υστέρων δεν γίνεται! Δεν προστατεύετε έτσι ο καταναλωτής, το μόνο που γίνεται είναι να δυσφημείται το κατάστημα πώλησης, χωρίς να έχει καμία ευθύνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι τα προιοντα του νιτσιακου που ειναι ( ελληνικα ) τα εχουν μονο τα lidl δεν τα εχουν τα αλλα σουπερ μαρκετ..ελεος ρε παιδια...οοοοοολοι οι ελληνες λενε οχι απο τα lidl ειναι γερμαναραδες,αλλα δεν λενε τιποτα για τους ελληνες που δουλευουν μεσα εκει...οχι στα lidl γιατι ειναι γερμαναραδες αλλα εχει γεμισει ο κοσμος απο AUDI MERCEDES VW PORCHE που κανουν 30.000 50.000 70.000 150.000 eyro αλλα και εκει παλι δεν λεμε τιποτα,αλλα τα lidl μας μαρανανε...ειμαστε για τα πανηγυρια παιδια γι αυτο δεν μας παιρνει κανεις στα σοβαρα..δεν ειναι οτι υποστηριζω κανεναν αλλα αυτη η μαλακια που μας δερνει σαν λαο ρε φιλε δεν την μπορω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστα,αλλα το καταστημα που τα πουλαει τοσο καιρο ειναι υπολογο.και για τις ανεβασμενες τιμες επισης!!Και σιγα την ποιοτητα μη χεσω κολογερμανικη εταιρια που πουλαει ακριβα στην ελλαδα!!!!Παρτε φατε σοιμπλε κουτορνιθια.......α στα διαλα απο δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλάκα διάλεγε τα ελληνικά προϊόντα και μη τρελαίνεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή