Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΝΕΚΡO ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΟ 6ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ. ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΝΕΚΡO ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΟ 6ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ. ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ.


Police-Voice blog ➤
Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση της 6χρονης από την Αγία Βαρβάρα – Βρέθηκε νεκρή σε κάδο σκουπιδιών.
Εξετάζεται ως βασικός ύποπτος ο πατέρας της. 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην Ασφάλεια Αττικής βρίσκονταν το ίδιο απόγευμα και έδινε κατάθεση ο πατέρας της εξάχρονης που αναζητείτο από το πρωί της Πέμπτης στην Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω, μετά τη δήλωση εξαφάνισής της.
Την εξαφάνιση είχε δηλώσει υποκριτικά,  ο 61χρονος πατέρας του κοριτσιού και συνταξιούχος αστυνομικός το πρωί στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Βαρβάρας και από εκείνη την ώρα σήμανε συναγερμός στην αστυνομία.
Ταυτόχρονα εκδόθηκε και αγγελία αναζήτησης απο το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Το κοριτσάκι , 6 ετών, αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και είχε δυσκολία στο βάδισμα. Όταν εξαφανίστηκε είχε καστανά μαλλιά και μάτια και ύψος 1.18 μέτρα. Την ημέρα που χάθηκε, φορούσε κίτρινη μπλούζα και ροζ φόρμα, ενώ δεν φορούσε παπούτσια. Ο πατέρας της εξάχρονης αναφέρει στη δήλωση εξαφάνισης ότι ξύπνησε το πρωί και είδε το σπίτι αναστατωμένο, σαν να είχε γίνει έρευνα, ενώ το παιδί του έλειπε. Ο πατέρας, αφού πήγε πρώτα το δεύτερο παιδί του στο σχολείο -δίδυμη αδελφή της εξαφανισθείσας- μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και έκανε την καταγγελία. Σημειώνεται ότι η μητέρα του κοριτσιού βρισκόταν σε νοσοκομείο για λόγους υγείας και βγήκε άρον άρον μόλις έμαθε για την εξαφάνιση της κόρης της.
Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.
exafanisi
ΣΧΟΛΙΟ POLICE-VOICE GR ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΑΤΕΡΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ?? ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ?? ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ! 


Πηγή ➤http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου