Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Η Κατακόκκινη Ιταλίδα Που Έκανε Τους Χανιώτες Να Γυρίσουν Το Βλέμμα Τους Πάνω Της! που έμεινε λόγω νοθευμένης βενζίνης!!! Η ζημιά επιδιορθώθηκε άμεσα στο Tuning Garage του Ραδαιου Στελιου στα Χανιά!!!

Η Κατακόκκινη Ιταλίδα Που Έκανε Τους Χανιώτες Να Γυρίσουν Το Βλέμμα Τους Πάνω Της


Police-Voice blog ➤Οι κάτοικοι στην περιοχή των Παχιανών στα Χανιά -και ειδικά οι του ανδρικού φύλου- είχαν ένα λόγο παραπάνω σήμερα για να γυρίσουν το βλέμμα τους πάνω σε μία απίστευτα όμορφη και κομψή Ιταλίδα, χωρίς μάλιστα οι σύντροφοί τους να νευριάσουν μαζί τους!

Ο λόγος για την κατακόκκινη Ferrari 360 Challenge Stradale, ένα μοντέλο που σταμάτησε να παράγεται το 2005, αλλά παραμένει για πάντα μία… «Κυρία» με τα όλα της!

Η «καλλίγραμμη κυρία» από το Μαρανέλλο «φοράει» V8 κινητήρα 3.600 κ.εκ. που αποδίδει 425 ίππους, δίνοντας τελική ταχύτητα 283 χλμ./ώρα και επιτάχυνση 0-100 σε μόλις 4».



Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ανήκει σε Χανιώτη που μένει στην Αθήνα και ήρθε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στα Χανιά, προκειμένου να επιδιορθωθεί βλάβη λόγω… νοθευμένης βενζίνης που του έβαλαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αθήνα.

Η βλάβη επιδιορθώθηκε άμεσα στο εξειδικευμένο σε ιταλικά αυτοκίνητα συνεργείο «Tuning Garage» (Νικ. Σκουλά κ’ Μαργουνίου) από τον πρώην μηχανικό του επίσημου σέρβις της Maserati στην Ελλάδα, Στέλιο Ραδαίο, ιδιοκτήτη του συνεργείου.
Δείτε φωτογραφίες από την κατακόκκινη Ιταλίδα που καθήλωσε αρκετούς με την… εμφάνισή της στα Παχιανά:






Πηγή ➤ Tuning Garage Tuning Garage

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου