Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Σπείρα με ναρκωτικά στα χέρια της αστυνομίας. 9 συλλήψεις. (φωτο και video)

Σπείρα με ναρκωτικά στα χέρια της αστυνομίας. 9 συλλήψεις. (φωτο και video)


Police-Voice blog ➤
Ευρείας κλίμακας επιχείρηση για τον εντοπισμό και στην εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες, κοκαΐνηκάνναβη και χάπια έκσταση, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας έστησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου.
Οι αστυνομικοί είχαν τις πληροφορίες, τις αξιοποίησαν κατάλληλα και κατάφεραν να συλλάβουν τους περισσότερους από τους δράστες.
9 από αυτούς βρίσκονται ήδη στα χέρια των αστυνομικών, που αναζητούν 2 ακόμη.
narkotika karpenisi2
Η επιχείρηση οργανώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, με τη συνδρομή αστυνομικών των Ομάδων Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας και της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, αλλά και του Αστυνομικού Τμήματος Καρπενησίου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διενεργήθηκαν έρευνες σε οικίες, παρουσία εισαγγελικών λειτουργών, ενώ στις περιοχές της Αθήνας και της Λευκάδας, συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, αντίστοιχα.
Τα μέλη της σπείρας ηλικίας από 21 ως 37 ετών διακινούσαν τα ναρκωτικά μέσω του ΚΤΕΛ Ευρυτανίας ή εταιριών courier συσκευασμένα σε μικροδέματα.
Δείτε τι είπε για το θέμα ο διευθυντής αστυνομίας Ευρυτανίας Γιάννης Νικοπολίδης στο tvstar.gr

narkotika karpenisi1

narkotika karpenisi3
narkotika karpenisi4
Πηγή ➤https://tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου