Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΜΟΝΟ ΦΡΙΚΗ ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ! ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟ ,,,Η Λιβανέζική εφημερίδα ad-Diyar αναφέρει πως οι Τουρκικές αρχές μεταφέρουν νεαρούς Σύριους και παιδιά τραυματίες που εισέρχονται στην Τουρκία,

ΜΟΝΟ ΦΡΙΚΗ ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ !ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΓΑΝΑ


Police-Voice blog ➤ Στοιχεία - σοκ για το εμπόριο οργάνων: Μέχρι 1,2 δισ. δολάρια τα κέρδη ετησίως

Η Λιβανέζική εφημερίδα ad-Diyar αναφέρει πως οι Τουρκικές αρχές μεταφέρουν νεαρούς Σύριους και παιδιά τραυματίες που εισέρχονται στην Τουρκία, σε νοσοκομεία στην Αντάλεια και στο Ισκεντερούν σε αυτοκίνητα που επιβλέπονται από την τουρκική αστυνομία και μυστικές υπηρεσίες.

Οι Σύριοι τραυματίες αφότου αναισθητοποιούνται, τα όργανα του σώματός τους αφαιρούνται και ύστερα σκοτώνονται για να θαφτούν στα σύνορα της Τουρκίας ή αλλού.

Όπως μαρτυρεί η εφημερίδα, στις χώρες της Ευρώπης, ήταν από καιρό γνωστό αυτό το εμπόριο.
 Μάλιστα, Σύριοι γιατροί οι οποίοι είχαν έρθει από Γερμανία, Γαλλία και Βέλγιο για να φροντίσουν τους τραυματίες, ανακάλυψαν αυτή την κλοπή σωματικών οργάνων αλλά συνάντησαν εμπόδια στη συλλογή περεταίρω πληροφοριών από τον Τουρκικό στρατό.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 18,000 Syrian Children Victim to Organ Harvesting



Η εφημερίδα ad-Diyar τονίζει πως, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας των ΗΠΑ FSA, έχι προκαλέσει μεγάλες καταστροφές με βομβαρδισμού στα νοσοκομεία της Συρίας, καταστρέφοντας τον ιατρικό εξοπλισμό και τις ιατρικές προμήθειες. Γι αυτό το λόγο Σύριοι από την περιοχή του Χαλεπιού καταλήγουν στα τουρκικά νοσοκομεία αγνοώντας τον κίνδυνο.

Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν είναι πως η FSA σε συνεργασία με ορισμένα ασθενοφόρα της Συρίας μεταφέρουν τους τραυματίες σε νοσοκομεία της Τουρκίας όπου εκεί γίνεται η αφαίρεση και το εμπόριο οργάνων. Σε πολλά πτώματα τα οποία βρέθηκαν, έλειπαν όργανα όπως μάτια, νεφρά κλπ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Jews/Mayors Arrested For Harvesting Illegal Organs!



H ad-Diyar, αποκαλύπτει πως, σε μια από τις περιπτώσεις, Τούρκοι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι από τους 60.000 τραυματίες πολίτες και στρατιώτες που μεταφέρθηκαν στην Τουρκία, αφαιρέθηκαν όργανα από τους 15.622, των οποίων τα πτώματα στάλθηκαν πίσω στη Συρία για να θαφτούν.

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗ ΤΟ 2015 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! ΚΑΙ ΠΑΤΩΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ

ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ

Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ

Πηγή ➤http://scoops.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου